From Chicago to L.A.

Route 66

16 päivää alk. 1990€ / hlö *

*Alkaen hinta on esimerkkihinta joka koskee matkoja sesongin ulkopuolella ja perustuu halvimpiin julkaistuihin lentohintoihin turistiluokassa sekä yöpymiseen keskitason hotellissa jaetussa kahden hengen huoneessa. Lopullinen hinta voi olla alkaen/esimerkkihintaa halvempikin lentoyhtiöiden ja hotellien alennuskampanjoiden aikana, tai jos esim. valitaan budjettitason majoitus.

Koti > Kiertomatkat > Historiallinen Route 66

Ikoninen road trip Amerikan halki kuuluisaa Route 66 -reittiä seuraten, jonka voit tehdä joko autolla tai moottoripyörällä. Aloitat Chicagosta ja matkustat muun muassa St Louisin, Oklahoma Cityn, Amarillon, Santa Fen, Albuquerquen ja Las Vegasin kautta ennen kuin lopetat matkasi Santa Monicaan – reitin 66 viralliseen päätepisteeseen.

“Hit the open highway and discover true Americana” eli reissaa pitkin avointa valtatietä ja löydä todellinen Amerikka. Tällä fantastisella reissulla pääset todellakin aidon Amerikan juurille kun matkustat länteen pitkin ikonista ‘kaikkien teiden äitiä’. Harvoilla road tripeillä missään päin maailmaa on samalaista sädekehää kuin Route 66:lla ja monille se kokemuksena edustaa sitä todellista Amerikkaa.

Ajat yksinäisillä teillä ja loputtomilla motareilla Keskilännen tasangoilta peltojen, aavikon ja vuoriston läpi auringossa kylpevän Kalifornian rannikolle. Pysähdyt omituisissa tienvarsikuppiloissa, yövyt legendaarisissa hotelleissa ja motelleissa ja tutustut reitin 66 maamerkkeihin matkan varrella.

 • Tutustu Chicagoon, Yhdysvaltain kolmanneksi suurimpaan kaupunkiin.
 • Nostalginen matka historiallista tietä 66 pitkin.
 • Ihaile Eero Saarisen suunnittelemaa Gateway Archia St.Louisissa.
 • Hukkaa itsesi Missourin rauhallisessa kauneudessa Ozarkin alueella.
 • Koe Yhdysvaltain pisin Route 66 -tieosuus Oklahomassa.
 • Vieraile Amarillon Cadillac Ranchilla.
 • Nauti rikkaasta tarjonnasta ja aidosta lounais-Amerikan kulttuurista Albuquerquessa.
 • Käy Santa Fe:ssä, joka on Unescon nimeämä suunnittelun, käsityön ja kansantaiteen kaupunki.
 • Tutki yhtä parhaista alkuperäisten Amerikkalaisten jäänteistä Arizonan kivettyneessä metsässä.
 • Koe yksi maailman seitsemästä ihmeestä, Grand Canyon.
 • Vieraile Hooverin padolla lähellä Las Vegasia.
 • Nauti 24/7 viihteestä kimaltelevassa Las Vegasissa.
 • Tutustu Calicon Ghost Towniin Mojaven autiomaassa.
 • Päätä matkasi Los Angelesiin ja tutustu ‘Enkelten kaupungin’ tarjoamaan.

Katso video Route 66 varrelta Arizonasta!

Vinkki: Amerikka on iso maa ja tällä kiertomatkalla kertyy joinain päivinä kilometrejä runsaasti. Jos haluat helpottaa päiviäsi, voimme myös räätälöidä matkan siten, että lisäämme yöpymisiä matkaohjelmaan. Näin ehdit sekä kokea enemmän että levätä enemmän. Kysy meiltä lisää!

Majoituksesta: Kiertomatka toteutetaan yhdessä Amerikkalaisen kumppanimme kanssa. He ovat valinneet pakettiin sopivimmat hotellit, yleensä kaksi vaihtoehtoa per pysähdys (standard ja upgrade). Voit kuitenkin halutessasi vaihtaa suositellun hotellin johonkin toiseen ja teemme sinulle räätälöidyn tarjouksen.

Matkaohjelma

1. päivä: Saapuminen Chicagoon

Saavut Chicagon O’Haren kansainväliselle lentokentälle ja siirryt itsenäisesti hotelliisi. Chicago on koti eräille Amerikan korkeimmista rakennuksista, rikkaan kulttuurin tyyssijä ja mikä tärkeintä, Route 66 lähtöpiste. Tämä vilkas kaupunki on loistava alku matkallesi, jossa on jokaiselle jotakin.

Ajomatka: 0 km
Hotellisuosituksemme: The South Loop Hotel (standard) tai The Whitehall Chicago (upgrade)

2. päivä: Tutustuminen Chicagoon

Vinkkejä päivään: Aloita päiväsi aamiaisella Lou Mitchell’sissä Chicagon Loopin sydämessä. Vieraile Skedeckin The Ledge Experience -tapahtumassa, jossa voit astua ulos täysin suljetulle lasialustalle Willis-tornin 103. kerroksesta. Käy Navy Pierissä, jossa on hauskoja nähtävyyksiä, ja kävele Millennium Parkissa, josta löydät upean veistoksen “Cloud Gate”. Illalla voit kokeilla Chicagon kuuluisaa Deep Dish Pizzaa.

Ajomatka: 0 km
Hotellisuosituksemme: The South Loop Hotel (standard) tai The Whitehall Chicago (upgrade)

3. päivä: Chicago - St Louis

Nouda tänä aamuna vuokra-autosi ja valmistaudu unohtumattomalle matkalle entiseen ja nykyiseen Amerikkaan historiallista Route 66:sta pitkin. Aloita matkasi seuraamalla perinteistä tietä Chicagosta St Louisiin, Missouriin cruisailemalla loputtomien viljapeltojen ja tasaisen preerian läpi. St Louisissa voit seurata legendaaristen tutkimusmatkailijoiden jalanjälkiä vierailemalla kaupungin historiallisissa kohteissa, kuten Amerikan korkeimman, Eero Saarisen suunnitteleman Gateway Arch muistomerkin luona.

Ajomatka: 480 km
Hotellisuosituksemme: Red Roof Plus+ St. Louis – Forest Park/Hampton Avenue (standard) tai The Hotel Majestic St. Louis Inn (upgrade)

4. päivä: St Louis - Springfield, MO

Jatka Ozarkin ylängön kautta Etelä-Missourin Springfieldiin, joka tunnetaan reitin 66 synnyinpaikkana. Matkan varrella voit pysähtyä Meramecin luolissa, jotka ovat laaja joukko luonnon kalkkikiviluolia, ja joiden muodostelmat ja värit ovat ainutlaatuisia. Luolien tutkimisen iloa lisää se, että villin lännen lainsuojaton Jesse James käytti niitä aikoinaan piilopaikkanaan.

Ajomatka: 340 km
Hotellisuosituksemme: Best Western Route 66 Rail Haven (standard ja upgrade)

5. päivä: Springfield – Tulsa - Oklahoma City

Tänään matka jatkuu Oklahomaan. Ajat ensin Kansasin kaakkoiskulman ja sieltä sitten Oklahoma Cityyn. Reitin 66 Oklahoma-osassa on jäljellä eniten alkuperäisestä Route 66 -reitistä. Voit pysähtyä katsomaan 8 metrin korkuista sementtistä sinivalasta Catoosassa tai Cyrus Avery Route 66 -muistosiltaa Tulsassa, joka kunnioittaa Route 66:n “isän” muistoa ja yhteyttä historialliseen valtatielle.

Ajomatka: 520 km
Hotellisuosituksemme: Howard Johnson by Wyndham Oklahoma City (standard) tai Sheraton Oklahoma City Downtown Hotel (upgrade)

6. päivä: Oklahoma City - Amarillo, TX

Tänään voit vierailla Route 66 -museossa Clintonissa, jossa opit kuuluisan reitin jokaisen vuosikymmenen historiasta ja kulttuurista. Kun tulet Texasiin, palaat reitin 66 joillekin kuuluisille virstanpylväille, mukaan lukien McLean. Tänä iltana yövyt persoonallisessa Amarillon kaupungissa, jossa on kaikenlaisia omituisia nähtävyyksiä ja hauskoja paikkoja. Ehkä vierailet kuuluisassa Big Texan Steak Ranchissa, joka on kuuluisa ilmaisesta 2 kilon pihvistä – ilmainen jos siis pystyt syömään sen lisukkeineen tunnissa!

Ajomatka: 420 km
Hotellisuosituksemme: Quality Inn Medical Center (standard) tai Holiday Inn Express
Hotel & Suites Amarillo (upgrade)

7. päivä: Amarillo - Albuquerque

Ennen kuin lähdet Amarillosta, muista vierailla Cadillac Ranchilla. Tässä ainutlaatuisessa taidenäyttelyssä on kymmenen värikkäästi maalattua Cadillac-autoa, jotka on haudattu maahan. Jatka Midian-kahvilaan Adrianissa, joka on kuuluisa “ruma kuori” piirakastaan. Adrianista seuraa tietä 66 Albuquerqueen New Mexicoon saadaksesi upean maun Lumouksen maasta.

Ajomatka: 450 km
Hotellisuosituksemme: Best Western Plus Rio Grande Inn (standard ja upgrade)

8. päivä: Albuquerque

Albuquerque on New Mexicon suurin kaupunki, joka leviää pohjoiseen ja etelään Rio Granden rannoilla. Vietä päiväsi tutustumalla Albuquerquen keskustaan Central Avenue -kadulla, joka on Route 66 -maamerkkien aarreaitta. Historiallinen vanhakaupunki tarjoaa maun New Mexicon espanjalaisesta siirtomaa-ajan menneisyydestä, kun taas Indian Pueblo kulttuurikeskuksessa voit tutustua alueen alkuperäiskansojen kulttuurien historiaan.

Ajomatka: oman makusi mukaan
Hotellisuosituksemme: Best Western Plus Rio Grande Inn (standard ja upgrade)

9. päivä: Albuquerque - Sante Fe - Albuquerque

Saadaksesi oikean käsityksen vanhasta Route 66:sta, voit tänään ajaa Albuquerquesta hieman pohjoiseen, Santa Fe:hen. Hylätyn intiaanikylän raunioille perustettu ja historiaa täynnä oleva Santa Fe on Yhdysvaltain vanhin pääkaupunki, ja vaikka se menetti paikkansa Route 66:lla vuonna 1938, se on edelleen yksi osavaltion kauneimmista kaupungeista. Käy Santa Fe:n kuuluisissa taidegallerioissa, taidemarkkinoilla tai museoissa, jotka ovat täynnä perinteistä ja nykytaidetta (mm. Georgia O’Keeffeen teoksia) tai voit ostaa aitoja teoksia, joita et löydä mistään muualta.

Ajomatka: 186 km
Hotellisuosituksemme: Best Western Plus Rio Grande Inn (standard ja upgrade)

10. päivä: Albuquerque - Holbrook

Matkustat tänään vanhaa Route 66 reittiä Albuquerquesta Gallupiin. Tämä on ehdottomasti yksi reitin kauneimmista osista, kivilohkareineen, kaukaisine vuorenhuippuineen ja syvänpunaisine hiekkamaastoineen. Muista ajaa Petrified Forest National Park läpi, jossa voit nähdä 250 miljoonaa vuotta vanhoja tukkeja, jotka ovat muuttuneet kiviksi punaisen, purppuran, keltaisen ja sinisen sävyisinä. Illaksi saavut Holbrookiin, Arizonaan.

Ajomatka: 420 km
Hotellisuosituksemme: Best Western Arizonian Inn  (standard ja upgrade)

11. päivä: Holbrook – Williams/Grand Canyon

Herättyäsi ja aamupalan jälkeen jatkat matkaa Meteor Cityyn, todelliseen vintage-kauppapaikkaan, jonka erottuva kupoli näkyy jo kauas tielle. Kulje Flagstaffin ja Williamsin läpi kohti Grand Canyonin kansallispuistoa. Voit viettää päivän tutustumalla tähän yhteen maailman ihmeistä ja vaikka pysähtyä johonkin lukuisista näköalapaikoista, tai kävellä osan alas Colorado joella johtavaa polkua.

Ajomatka: 290 km
Hotellisuosituksemme: Grand Canyon Railway Hotel  (standard ja upgrade)

12. päivä: Williams/Grand Canyon - Las Vegas

Jätät Williamsin kaupunki ja Grand Canyon taaksesi, kun matkustat Seligmaniin, joka on ensimmäinen pysäkki länteen. Jatka Kingmanin kautta, jonka vanhat Route 66 -kahvilat ja motellit kukoistavat edelleen, yhdelle Arizonan piilotetuista aarteista – Hooverin padolle. Yhdysvaltojen historian suurimmaksi yksittäiseksi julkisten töiden hankkeena pidetty Hooverin pato kulkee mahtavan Colorado-joen varrella, joka muodostaa Nevadan ja Arizonan välisen rajan ja tuo kaivattua vettä ja voimaa lounaaseen. Jatka Las Vegasiin, kaupunkiin, joka ei tarvitse esittelyä.

Ajomatka: 480 km
Hotellisuosituksemme: Excalibur Hotel & Casino  (standard) Luxor Hotel & Casino (upgrade)

13. päivä: Las Vegas!

Sinulla on tänään koko päivä tutustua ”viihteen pääkaupunkiin” – Las Vegasiin. Tutustu moniin kasinoihin, kävele pitkin ‘Strippiä’ ja ihastele nähtävyyksiä . Illaksi voit varat liput johonkin maailmanluokan esityksistä tai mennä syömään gourmet ravintolaan.

Ajomatka: makusi mukaan
Hotellisuosituksemme: Excalibur Hotel & Casino  (standard) Luxor Hotel & Casino (upgrade)

14. päivä: Las Vegas – Santa Monica - Los Angeles

Lähdettyäsi Vegasista ajat Mojaven autiomaan läpi Calico Ghost Towniin, Kalifornian aitoon hopeakaivoskaupunkiin ja yhteen harvoista vanhan lännen alkuperäisistä kaivoskaupungeista. Liity uudelleen reitille 66 Barstow’ssa, jossa on esillä Route 66 ja Mojave Desert -yhteisöihin liittyviä historiallisia valokuvia ja esineitä Route 66 Mother Road -museossa. Jatka Pasadenan, Los Angelesin, Länsi-Hollywoodin ja Beverly Hillsin kautta Santa Monicaan tämän uskomattoman reitin päätepisteeseen. Pysäköi ja kävele loppumatka Santa Monican laiturille katsomaan “Polun loppu” -merkkiä.

Ajomatka: 470 km
Hotellisuosituksemme: Holiday Inn Anaheim Resort Area  (standard) Hilton Anaheim (upgrade)

15. päivä: Tutustu Los Angelesiin

Vietä päivä kävellen Santa Monican rannoilla tai tutustu LA:n nähtävyyksiin, rikkaiden ja kuuluisien kotiin ja arkkitehtonisiin helmiin. Universal Studios Hollywood ja Anaheimin alkuperäinen Disneyland ovat myös helpon ajomatkan päässä.

Ajomatka: makusi mukaan
Hotellisuosituksemme: Holiday Inn Anaheim Resort Area  (standard) Hilton Anaheim (upgrade)

16. päivä: Paluu Suomeen

Vietä viimeinen aamusi rentoutuen Kalifornian auringonpaisteessa, ennen kuin palautat vuokra-auton Los Angelesin kansainväliselle lentokentälle ja siirryt itsenäisesti lähtölennollesi. Sitten on aika lähteä kotiin päin vaikka ei välttämättä mieli tekisikään..

Ajomatka: makusi mukaan

Lataa esite


Matkan Tiedot

15 yön hinta alkaen 1990€ / hlö  (lapset 2-11v jopa -40%).

HINTAAN SISÄLTYY

 • Lennot: Helsinki – Chicago ja Los Angeles – Helsinki turistiluokassa. Sis. käsimatkatavaran, ateriat mannertenvälisten lentojen aikana ja yhden laukun ruumaan (riippuen lentoyhtiöstä, myös ilmaisen istuinpaikkavarauksen).
 • Majoitus: 15 yön majoituksen valitsemassasi hotellissa.
 • Ateriat: Mannermaisen (kahvia, muroja, bageleita jne) tai amerikkalaisen aamiaisen mikäli valitsemaasi hotelliin kuuluu aamiainen.
 • USA Holidays 24/7 hätäpäivystys. Lue lisää.
 • Autovuokraus 14 vrk:  Vakuutukset sisältävä keskikokoisen auton vuokraus. Upgrade saatavilla lisämaksusta (esim. kaupunkimaasturiin tai avoautoon).
 • Ajopaketti: Sisältää kartan, esitteitä ja yksityiskohtaiset ajo-ohjeet.

EI SISÄLLY HINTAAN

 • Matkavakuutus.
 • ESTA matkustuslupa.
 • Muut ateriat kun mitä on mainittu.
 • Tietullit, polttoaine, pysäköintimaksut, sisäänpääsymaksut kansallispuistoihin tai muihin paikkoihin.
 • Yhdensuuntaisen vuokrauksen lisämaksua. Koska autoa ei palauteta samaan paikkaan kuin mistä se noudettiin, veloittavat autovuokraamot lisämaksun, jonka voi maksaa vain paikan päällä. Se on yleensä 500$.
 • Vuokra-auton lisäpalvelut (esim GPS ja lastenistuimet).

LISÄPALVELUT

Haluatko kokea matkasi aikana vieläkin enemmän? Kysy meiltä suosituksia erilaisista aktiviteeteista, retkistä ja muista lisäpalveluista.  

Tärkeää lisätietoa

Matkapaketin räätälöinti

Tätä matkapakettia on mahdollista muokata toiveittesi mukaan.

Matkapaketissa mainitut hotellit ovat esimerkkejä ja voit aina valita toisen hotellin, josta annamme sinulle tarjouksen. Voit myös pyytää meiltä tarjousta lisäöistä tai -viikoista.

Kiertomatkoilla voit muokata reittiä juuri sinulle sopivaksi lisäämällä / poistamalla kohteita tai matkapäiviä.

Pakettien esimerkkihinnat perustuvat turistiluokan lentoihin. Voit aina pyytää meiltä tarjousta Premium Economy tai Business luokan lennoista.

Jokaiseen matkapakettiin on mahdollisuus valita lisäpalveluja esimerkiksi lentokenttäkuljetukset (jos eivät sisälly), autonvuokra (jos ei sisälly), aktivitteetteja, päiväretkiä, lippuja huvipuistoihin, nähtävyyksiin ja tapahtumiin.

Matkan hinta

Sivulla esitetty 'alkaen' hinta on esimerkkihinta,  joka koskee matkoja sesongin ulkopuolella ja perustuu yleensä halvimpiin julkaistuihin lentohintoihin turistiluokassa sekä yöpymiseen keskitason hotellissa jaetussa kahden hengen huoneessa. Matkasi lopullinen hinta voi olla alkaen/esimerkkihintaa halvempikin esim. lentoyhtiöiden ja hotellien alennuskampanjoiden aikana, tai jos majoitukseksi valitaan budjettitason hotelli.

Matkatarjous

Teemme tarjouksen matkasta toiveittesi mukaan. Voit lähettää meille pyynnön joko sivuillamme olevan lomakkeen kautta, sähköpostilla [email protected], tai soittamalla 040-515 6860 (arkisin 17-20).

Pyynnön jälkeen olemme sinuun henkilökohtaisesti yhteydessä ja käymme tarjouksen / matkaehdotuksen yhdessä läpi.

Kun hyväksyt tarjouksen, varaamme matkan, lähetämme sinulle varausvahvistuksen ja muut tarvittavat dokumentit sähköpostiisi.

Muistathan aina tarkistaa, että varausvahvistuksessa on kaikki oikein. Varsinkin nimien tulee olla oikein kirjoitettu eli täsmälleen kuin ne ovat kirjoitettu passiisi (Passissa ja lentovarauksessa tulee olla sama nimi).

Maksaminen

Varausmaksu: Matkan varausmaksu on 150 € per henkilö ja se tulee maksaa 7 päivän kuluessa varauksen vahvistumisesta. Jos varausmaksua ei ole tässä ajassa maksettu, peruuntuu varaus automaattisesti. 

Loppumaksu: Kaikkien matkapaketeiksi luokiteltujen matkojen kohdalla tulee loppumaksu maksaa viimeistään 45 päivää ennen matkalle lähtöä. Muiden varausten kohdalla tulee loppumaksu maksaa viimeistään 30 päivää ennen lähtöä tai erikseen sovittuna päivämääränä. Tarkemmat ehdot löytyvät matkaehdoistamme.

Matkanjärjestäjällä on oikeus peruttaa varaus, jos matkustaja ei ole maksanut matkan hintaa tai sen osaa viimeistään sovittuna maksupäivänä.

Peruutusehdot

Peruutuksella tarkoitetaan matkan kokonaan peruuntumista tai matkakohteen muuttumista. Matkustajalla on oikeus peruuttaa matka milloin tahansa ennen matkan alkamista. Käy katsomassa peruutusehtomme matkaehtojen kohdasta 4.1:

  Matkanjärjestäjällä on oikeus peruttaa varaus, jos matkustaja ei ole maksanut matkan hintaa tai sen osaa viimeistään sovittuna maksupäivänä.

  Muutokset matkaan

  Matkanjärjestäjän muutokset: Matkanjärjestäjä voi tarvittaessa tehdä matkajärjestelyihin kokonaisuuden kannalta vähäisiä muutoksia. Niitä ei lasketa matkapakettilain mukaan virheiksi, eivätkä ne oikeuta matkan peruuttamiseen tai hyvitykseen matkasta. Näitä ovat mm. lentoaikataulun muutokset enintään 12 tuntia alkuperäisestä (pois lukien force majeur tapauksista aiheutuvat muutokset) tai alkuperäisen majoituksen peruutuminen meistä rippumattomista syistä sekä vaihtuminen vastaavantasoiseen majoitukseen olettaen että uuden majoituksen sijainti ja muut toivotut palvelut eivät olennaisesti muutu.

  Asiakkaan toivomat muutokset: Asiakas voi halutessaan muuttaa lähtö- ja paluupäivämääriä, matkustajien tietoja tai kohdetta. Muutoksista ja/tai palvelujen osittaisista peruutuksista perimme palvelumaksun sekä toimenpiteestä aiheutuneet todelliset kulut (katso tarkemmin palveluhinnastosta).

  Jos matkaan on vähemmän kuin 45 vuorokautta muutos käsitellään peruutuksena ja noudatetaan peruutusehtoja (katso matkaehdot kohta 4). Avointa kauppaa koskevat säännöt ovat matkaehtojen kohdassa 4.1.

  Huom: lentojen suhteen lentoyhtiöt eivät usein salli mitään muutoksia lipunkirjoituksen jälkeen. Joidenkin matkojen kohdalla yhteistyökumppanimme eivät salli mitään muutoksia, jolloin kyseinen varaus pitää perua ja tehdä uusi varaus. Kerromme sinulle muutosehdoista aina varauksen yhteydessä.

  Passi ja Esta

  Yhdysvaltoihin turisti- tai työmatkalle lähtijöiltä Suomen kansalaisilta vaaditaan seuraavat dokumentit.

  • Passi. Passin tulee olla voimassa koko matkan ajan ja vain e-passi hyväksytään. E-passin merkkinä passin kannessa on erityinen e-passin merkki sekä elektroninen siru. Tällä hetkellä Suomen kansalaiset kuuluvat ns. ”Kuuden kuukauden klubiin” joka tarkoittaa, että passin on oltava voimassa ainoastaan tarkoitetun oleskelun keston aikana (eikä esim. 6 kuukautta matkan päättymisen jälkeen).
  • Voimassa oleva viisumi tai ESTA.
  • Matkaliput ja asiakirjat paluu- tai jatkolentoa varten.

  Lue kaikki vaatimukset täältä

  Matkavakuutus

  Suosittelemme vahvasti, että asiakkaalla on voimassoleva matkavakuutus ennen matkalle lähtöä. Vakuutuksen tulee olla tarpeeksi kattava esim. sairaustapauksia ajatellen. Varsinkin USA:ssa tarpeellisen hoidon saaminen ilman kattavaa vakuutusta voi olla sekä hankalaa että varsinkin hyvin kallista.

  Suosittelemme myös, että vakuuutukseen sisältyy peruutusturva.  Peruutusturva korvaa yleensä maksetut matkaliput, majoitukset, vuokra-autot, retket ja pääsyliput jos peruuntuminen johtuu omasta tai lähiomaisen äkillisestä sairaudesta, tapaturmasta tai kuolemasta.

  Vakuutus kannattaa ottaa hyvissä ajoin ennen matkan alkua. Tarkista vakuutusyhtiöstäsi tarkemmat ehdot.

  EU Pakettimatkadirektiivi 2015/2302

  Tähän matkapakettiin sovelletaan EU:n pakettimatkadirektiiviä (EU) 2015/2302. Se tarkoittaa, että sinuun sovelletaan kaikkia matkapaketteja koskevia EU-oikeuksia. Active Holidays Finland / AH USA Holidays on täysin vastuussa koko matkapaketin asianmukaisesta toteuttamisesta. Lisäksi olemme hankkineet lainsäädännössä edellytetyn suojan palauttaakseen maksusi ja, jos kuljetus sisältyy matkapakettiin, turvatakseen paluukuljetuksesi siltä varalta, että yrityksestämme tulee maksukyvytön. Saat lisätietoja direktiivin (EU) 2015/2302 mukaisista tärkeimmistä oikeuksista matkaehdoistamme (kohta 21). Lisätietoa saat myös tutustumalla Lakiin matkapalveluyhdistelmistä 

  Vastuullisena matkanjärjestäjänä toimii Active Holidays Finland, Y-tunnus 2183642-1. AH USA Holidays on Active Holidays Finlandin aputoiminimi.

  Muista ennen matkaa!
  • Käy lukemassa Ulkoministeriön matkustustiedote. Sieltä löytyy monenlaista hyödyllistä tietoa.
  • Koronavirustilanne Yhdysvalloissa. Lue lisää
  • Tarkista, että matkavakuutuksesi ja peruutusturvasi ovat kunnossa.
  • Ulkoministeriö suosittelee matkustusilmoitusta.
  • Tarkista, että USA:n ja/tai Kanadan maahantulovaatimukset ovat kunnossa (Esta, eSa, viisumi).
  • Tarkista mitä koronatodistuksia viranomaiset vaativat maahantulon yhteydessä täältä.
  • Tutustu matkailijan terveysoppaseen
  • Vaadituista rokotuksista saat tietoa täältä.

  Hätätilanteessa sinua palvelee ulkoministeriön ympärivuorokautinen päivystys.

  Heräsikö vielä kysymyksiä? Lue lisää täältä. Voit myös olla yhteydessä asiakaspalveluumme arkisin 17-20 puhelimitse 040-515 6860 tai sähköpostilla: [email protected]

  Kuvagalleria

  Ota meihin yhteyttä

  Ja suunnitellaan unelmiesi Amerikanloma yhdessä!

  Lähetä yhteystietosi klikkaamalla painiketta. Voit myös soittaa meille 040-515 6860 (ma, ke, pe 10-13). Tai lähettää sähköpostia [email protected]

  Räätälöity matka

  Minkä tasoista majoitusta etsit?

  Tietosuoja