Aktiiviloma Coloradossa

Kalliovuoret kutsuu

Viikko alk. 1490 € / hlö *

*Alkaen hinta on esimerkkihinta joka koskee matkoja sesongin ulkopuolella ja perustuu halvimpiin julkaistuihin lentohintoihin turistiluokassa sekä yöpymiseen keskitason hotellissa jaetussa kahden hengen huoneessa. Lopullinen hinta voi olla alkaen/esimerkkihintaa halvempikin lentoyhtiöiden ja hotellien alennuskampanjoiden aikana, tai jos esim. valitaan budjettitason majoitus.

Koti > Aktiivilomat > Kalliovuoret Kutsuu

Tämä aktiivimatka vie sinut Kalliovuorten osavaltioon Coloradoon, jonka on monipuolinen luonto mahdollistaa upeat vaellus- tai pyöräilyretket vuoristossa tai lasketteluloman talvella. Olemme valinneet tukikohdaksi Boulderin kaupungin, joka sijaitsee aivan Kalliovuorten kupeessa noin puolen tunnin päästä Denveristä.

Boulderia pidetään yhtenä Yhdysvaltojen 10 parhaasta kaupungista asua aktiivisesta elämäntavasta kiinnostuneille. Siitä on itse asiassa tullut koti monille ammattilaisurheilijoille koska eri liikuntamahdollisuuksia on runsaasti ja ne ovat helposti saatavilla. Kalliovuoret ovat aivan kivenheiton päässä ja lähellä on myös yksi Amerikan hienoimmista kansallispuistoista, vajaan tunnin ajomatkan päässä Boulderista sijaitsee Rocky Mountain National Park. Siellä voi patikoida, vaeltaa ja harrastaa erilaisia aktiviteetteja kuten koskenlaskua, kalastusta, ratsastusta tai kiipeilyä. Muitakin sopivia lenkki ja/tai pyöräilypolkuja löytyy Boulderista ja sen lähialueelta runsaasti. Rankempaa lomatreenikokemusta halajavien kannattaa ajaa puoli tuntia vuoristoon kuuluaisalle Magnolia Roadille, joka alkaa n. 2400 metristä ja on noin 20 km pitkä.

Ja jos sinua kiinnostaa skimbailu tai hiihto talvisaikaan, n. tunnin ajomatkan päästä löytyy useita, hienoja laskettelukeskuksia kuten Loveland, Keystone ja Breckenridge.

Toki Boulderissa on paljon muutakin tekemistä kuin pelkkää sporttia. Iltaisin voit hengailla idyllisessä keskustassa Pearl Streetin alueella. Kävelykadun punatiiliset baarit ja katutaiteilijat pitävät pimeän tullen katuskenen kukoistavana. Suosittelemme myös päiväretkeä Coloradon pääkaupunkiin Denveriin, josta löytyy huippuravintoloita, kaunis keskusta ja paljon tapahtumia. Denveriin voi myös mennä katsomaan Colorado Avalancen tai Denver Nuggestsin pelejä.

Boulder on tunnettu myös onnellisuudestaan (mm. National Geographic on nimennyt Boulderin “Yhdysvaltojen onnellisimmaksi kaupungiksi”) ja ihmisistä, jotka arvostavat terveellisyyttä. Se on nimetty useiden vuosien ajan Yhdysvaltojen hyväkuntoisimpien kaupungiksi ja sieltä löytyy runsaasti luomu- ja muihin terveellisiin tuotteisiin keskittyneitä kauppoja.

Suosituimmat aktiviteetit: Pyöräily (sekä maasto- että maantie), hiihto / laskettelu, patikointi, juoksu, triathlon.

Matkustusaika: Ympäri vuoden. Talvet Boulderissa voivat ovat lumisia ja kylmiäkin mutta jonain päivinä myös jopa +10 asteisia.

Vinkit:

 • Boulder sijaisee 1600 metrissä ja korkeimmat Kalliovuorten huiput reilusti yli 4 kilometrissä. Kannattaa ottaa siis loman alussa vähän kevyemmin, jotta sopeutuminen korkeampaan ilmanalaan ei tuo ongelmia.
 • Jos haluat rustiikkisemman ja vieläkin luonnonläheisemmän lomakokemuksen, suosittelemme majoittumista Estes Parkiin, joka on aivan Kalliovuorten kansallispuiston vieressä. Estes Park on pieni, idyllinen kaupunki, jossa on kuitenkin runsaasti palveluja.

Matkan Tiedot

7 yön hinta alkaen 1490€ / hlö  (lapset 2-11v jopa -40%).

HINTAAN SISÄLTYY

 • Lennot: Helsinki – Denver – Helsinki turistiluokassa. Sis. käsimatkatavaran, ateriat mannertenvälisten lentojen aikana ja yhden laukun ruumaan (riippuen lentoyhtiöstä, myös ilmaisen istuinpaikkavarauksen).
 • Majoitus: 7 yön majoituksen valitsemassasi hotellissa.
 • Ateriat: Mannermaisen (kahvia, muroja, bageleita jne) tai amerikkalaisen aamiaisen mikäli valitsemaasi hotelliin kuuluu aamiainen.
 • USA Holidays 24/7 hätäpäivystys.
 • Autovuokraus 7 vrk: Vakuutukset sisältävä keskikokoisen auton vuokraus. Upgrade saatavilla lisämaksusta (esim. kaupunkimaasturiin tai avoautoon).

EI SISÄLLY HINTAAN

 • Matkavakuutus.
 • ESTA matkustuslupa.
 • Muut ateriat kun mitä on mainittu.
 • Tietullit, polttoaine, pysäköintimaksut, sisäänpääsymaksut kansallispuistoihin tai muihin paikkoihin.
 • Vuokra-auton lisäpalvelut (esim GPS ja lastenistuimet).

LISÄPALVELUT

Haluatko kokea matkasi aikana vieläkin enemmän? Kysy meiltä suosituksia erilaisista aktiviteeteista, retkistä ja muista lisäpalveluista. Tässä muutamia suosituimpia:

 • Opastettuja patikointi- tai pyöräilyretkiä Kalliovuorille
 • Päiväretki Rocky Mountainin kansallispuistoon.

Voit tutustua aktivitetteihin etukäteen täältä. Varaa itse tai autamme mielellämme!

Hotellisuositukset

Olemme valinneet tähän matkapakettiin useita laadukkaita majoitusvaihtoehtoja omien kokemuksiemme, niiden sijainnin sekä yleisten asiakasarvioiden perusteella. Voit myös aina valita jonkun muun majoituksen, autamme sinua valitsemaan mielellämme!

Embassy Suites by Hilton Boulder

Koe Embassy Suites by Hilton Boulder -hotellin lämpö ja ystävällisyys. Boulderissa sijaitsevan täyden palvelun hotellista on helppo tutustua alueeseen ja tuntea olonsa kotoisaksi. Aloita joka aamu ilmaisella aamiaisella ja lopeta päivä juomilla ja välipaloilla iltavastaanoton kauniissa aulassa. Jokaisessa kahden huoneen sviitissä on oma makuuhuone ja erillinen olohuone, jossa on vuodesohva, sekä HDTV jossa on kaapeli ja elokuvia, sekä jääkaappi, mikroaaltouuni ja ilmainen WiFi. Päivitetyistä studiosviiteistä on upea näköala Boulder Flatironsille ja Kalliovuorille. Hotellin palveluihin kuuluvat myös kattouima-allas ja kaksikerroksisessa kuntokeskus. Hotellin sivuille

Boulder Marriott Hotel & Spa

Kalliovuorten juurella sijaitseva Boulder Marriott Hotel sopii kaikenlaisille matkustajille. Se on remontoitu vuonna 2018 ja tarjoaa upouudet huoneet. Hotelli on kävelymatkan päässä Coloradon yliopistosta ja Boulderin keskustasta, jossa on gallerioita, kauppoja ja ravintoloita. Boulder Marriott Hotel & Spa tarjoaa 165 boutique-tyylistä huonetta. Hotellin sivuille

Tärkeää lisätietoa

Matkapaketin räätälöinti

Tätä matkapakettia on mahdollista muokata toiveittesi mukaan.

Matkapaketissa mainitut hotellit ovat esimerkkejä ja voit aina valita toisen hotellin, josta annamme sinulle tarjouksen. Voit myös pyytää meiltä tarjousta lisäöistä tai -viikoista.

Kiertomatkoilla voit muokata reittiä juuri sinulle sopivaksi lisäämällä / poistamalla kohteita tai matkapäiviä.

Pakettien esimerkkihinnat perustuvat turistiluokan lentoihin. Voit aina pyytää meiltä tarjousta Premium Economy tai Business luokan lennoista.

Jokaiseen matkapakettiin on mahdollisuus valita lisäpalveluja esimerkiksi lentokenttäkuljetukset (jos eivät sisälly), autonvuokra (jos ei sisälly), aktivitteetteja, päiväretkiä, lippuja huvipuistoihin, nähtävyyksiin ja tapahtumiin.

Matkan hinta

Sivulla esitetty 'alkaen' hinta on esimerkkihinta,  joka koskee matkoja sesongin ulkopuolella ja perustuu yleensä halvimpiin julkaistuihin lentohintoihin turistiluokassa sekä yöpymiseen keskitason hotellissa jaetussa kahden hengen huoneessa. Matkasi lopullinen hinta voi olla alkaen/esimerkkihintaa halvempikin esim. lentoyhtiöiden ja hotellien alennuskampanjoiden aikana, tai jos majoitukseksi valitaan budjettitason hotelli.

Matkatarjous

Teemme tarjouksen matkasta toiveittesi mukaan. Voit lähettää meille pyynnön joko sivuillamme olevan lomakkeen kautta, sähköpostilla [email protected], tai soittamalla 040-515 6860 (arkisin 17-20).

Pyynnön jälkeen olemme sinuun henkilökohtaisesti yhteydessä ja käymme tarjouksen / matkaehdotuksen yhdessä läpi.

Kun hyväksyt tarjouksen, varaamme matkan, lähetämme sinulle varausvahvistuksen ja muut tarvittavat dokumentit sähköpostiisi.

Muistathan aina tarkistaa, että varausvahvistuksessa on kaikki oikein. Varsinkin nimien tulee olla oikein kirjoitettu eli täsmälleen kuin ne ovat kirjoitettu passiisi (Passissa ja lentovarauksessa tulee olla sama nimi).

Maksaminen

Varausmaksu: Matkan varausmaksu on 150 € per henkilö ja se tulee maksaa 7 päivän kuluessa varauksen vahvistumisesta. Jos varausmaksua ei ole tässä ajassa maksettu, peruuntuu varaus automaattisesti. 

Loppumaksu: Kaikkien matkapaketeiksi luokiteltujen matkojen kohdalla tulee loppumaksu maksaa viimeistään 45 päivää ennen matkalle lähtöä. Muiden varausten kohdalla tulee loppumaksu maksaa viimeistään 30 päivää ennen lähtöä tai erikseen sovittuna päivämääränä. Tarkemmat ehdot löytyvät matkaehdoistamme.

Matkanjärjestäjällä on oikeus peruttaa varaus, jos matkustaja ei ole maksanut matkan hintaa tai sen osaa viimeistään sovittuna maksupäivänä.

Peruutusehdot

Peruutuksella tarkoitetaan matkan kokonaan peruuntumista tai matkakohteen muuttumista. Matkustajalla on oikeus peruuttaa matka milloin tahansa ennen matkan alkamista. Käy katsomassa peruutusehtomme matkaehtojen kohdasta 4.1:

  Matkanjärjestäjällä on oikeus peruttaa varaus, jos matkustaja ei ole maksanut matkan hintaa tai sen osaa viimeistään sovittuna maksupäivänä.

  Muutokset matkaan

  Matkanjärjestäjän muutokset: Matkanjärjestäjä voi tarvittaessa tehdä matkajärjestelyihin kokonaisuuden kannalta vähäisiä muutoksia. Niitä ei lasketa matkapakettilain mukaan virheiksi, eivätkä ne oikeuta matkan peruuttamiseen tai hyvitykseen matkasta. Näitä ovat mm. lentoaikataulun muutokset enintään 12 tuntia alkuperäisestä (pois lukien force majeur tapauksista aiheutuvat muutokset) tai alkuperäisen majoituksen peruutuminen meistä rippumattomista syistä sekä vaihtuminen vastaavantasoiseen majoitukseen olettaen että uuden majoituksen sijainti ja muut toivotut palvelut eivät olennaisesti muutu.

  Asiakkaan toivomat muutokset: Asiakas voi halutessaan muuttaa lähtö- ja paluupäivämääriä, matkustajien tietoja tai kohdetta. Muutoksista ja/tai palvelujen osittaisista peruutuksista perimme palvelumaksun sekä toimenpiteestä aiheutuneet todelliset kulut (katso tarkemmin palveluhinnastosta).

  Jos matkaan on vähemmän kuin 45 vuorokautta muutos käsitellään peruutuksena ja noudatetaan peruutusehtoja (katso matkaehdot kohta 4). Avointa kauppaa koskevat säännöt ovat matkaehtojen kohdassa 4.1.

  Huom: lentojen suhteen lentoyhtiöt eivät usein salli mitään muutoksia lipunkirjoituksen jälkeen. Joidenkin matkojen kohdalla yhteistyökumppanimme eivät salli mitään muutoksia, jolloin kyseinen varaus pitää perua ja tehdä uusi varaus. Kerromme sinulle muutosehdoista aina varauksen yhteydessä.

  Passi ja Esta

  Yhdysvaltoihin turisti- tai työmatkalle lähtijöiltä Suomen kansalaisilta vaaditaan seuraavat dokumentit.

  • Passi. Passin tulee olla voimassa koko matkan ajan ja vain e-passi hyväksytään. E-passin merkkinä passin kannessa on erityinen e-passin merkki sekä elektroninen siru. Tällä hetkellä Suomen kansalaiset kuuluvat ns. ”Kuuden kuukauden klubiin” joka tarkoittaa, että passin on oltava voimassa ainoastaan tarkoitetun oleskelun keston aikana (eikä esim. 6 kuukautta matkan päättymisen jälkeen).
  • Voimassa oleva viisumi tai ESTA.
  • Matkaliput ja asiakirjat paluu- tai jatkolentoa varten.

  Lue kaikki vaatimukset täältä

  Matkavakuutus

  Suosittelemme vahvasti, että asiakkaalla on voimassoleva matkavakuutus ennen matkalle lähtöä. Vakuutuksen tulee olla tarpeeksi kattava esim. sairaustapauksia ajatellen. Varsinkin USA:ssa tarpeellisen hoidon saaminen ilman kattavaa vakuutusta voi olla sekä hankalaa että varsinkin hyvin kallista.

  Suosittelemme myös, että vakuuutukseen sisältyy peruutusturva.  Peruutusturva korvaa yleensä maksetut matkaliput, majoitukset, vuokra-autot, retket ja pääsyliput jos peruuntuminen johtuu omasta tai lähiomaisen äkillisestä sairaudesta, tapaturmasta tai kuolemasta.

  Vakuutus kannattaa ottaa hyvissä ajoin ennen matkan alkua. Tarkista vakuutusyhtiöstäsi tarkemmat ehdot.

  EU Pakettimatkadirektiivi 2015/2302

  Tähän matkapakettiin sovelletaan EU:n pakettimatkadirektiiviä (EU) 2015/2302. Se tarkoittaa, että sinuun sovelletaan kaikkia matkapaketteja koskevia EU-oikeuksia. Active Holidays Finland / AH USA Holidays on täysin vastuussa koko matkapaketin asianmukaisesta toteuttamisesta. Lisäksi olemme hankkineet lainsäädännössä edellytetyn suojan palauttaakseen maksusi ja, jos kuljetus sisältyy matkapakettiin, turvatakseen paluukuljetuksesi siltä varalta, että yrityksestämme tulee maksukyvytön. Saat lisätietoja direktiivin (EU) 2015/2302 mukaisista tärkeimmistä oikeuksista matkaehdoistamme (kohta 21). Lisätietoa saat myös tutustumalla Lakiin matkapalveluyhdistelmistä 

  Vastuullisena matkanjärjestäjänä toimii Active Holidays Finland, Y-tunnus 2183642-1. AH USA Holidays on Active Holidays Finlandin aputoiminimi.

  Muista ennen matkaa!
  • Käy lukemassa Ulkoministeriön matkustustiedote. Sieltä löytyy monenlaista hyödyllistä tietoa.
  • Koronavirustilanne Yhdysvalloissa. Lue lisää
  • Tarkista, että matkavakuutuksesi ja peruutusturvasi ovat kunnossa.
  • Ulkoministeriö suosittelee matkustusilmoitusta.
  • Tarkista, että USA:n ja/tai Kanadan maahantulovaatimukset ovat kunnossa (Esta, eSa, viisumi).
  • Tarkista mitä koronatodistuksia viranomaiset vaativat maahantulon yhteydessä täältä.
  • Tutustu matkailijan terveysoppaseen
  • Vaadituista rokotuksista saat tietoa täältä.

  Hätätilanteessa sinua palvelee ulkoministeriön ympärivuorokautinen päivystys.

  Heräsikö vielä kysymyksiä? Lue lisää UKK-osiostamme. Voit myös olla yhteydessä asiakaspalveluumme ma, ke, pe 10 – 13.

  puh: 040-515 6860 email: [email protected]

  Kuvagalleria

  Ota meihin yhteyttä

  Ja suunnitellaan unelmiesi Amerikanloma yhdessä!

  Lähetä yhteystietosi klikkaamalla painiketta. Voit myös soittaa meille 040-515 6860 (ma, ke, pe 10-13). Tai lähettää sähköpostia [email protected]

  Räätälöity matka

  Minkä tasoista majoitusta etsit?

  Tietosuoja