Rantalomat

Koti > Rantalomat

Onko jotain parempaa kuin rentoutua rannalla tuntikausia sinisen taivaan alla lämpimänä päivänä? Valmistaudu hautaamaan varpaasi hiekkaan, koska Pohjois-Amerikasta (ja Havaijilta) löydät planeetan parhaita biitsejä. Yhdysvaltojen 20 000 kilometrin rantaviivalla törmäät kilometrien pituisiin valkoisiin hiekkarantoihin, salaisiin lahdenpoukamiin, koskemattomiin luonnonsuojelualueisiin ja funkeihin kaupunkirantoihin Atlantin kylmistä vesistä Tyynenmeren villeihin surffauspaikkoihin.

Etsitpä sitten luonnonkaunista paikkaa, jossa on kivisiä meriluolia, vesiurheiluseikkailuja kristallinsinisessä vedessä, aurinkoisia alueita perheystävällisten ravintoloiden kera tai haluat vain siemailla daiquireita rantaravintolan varjostetulla sohvalle, meiltä löydät täydellisen Amerikkalaisen rantakohteen mieltymyksiesi ja budjettisi mukaan.

Tarjoamme perinteisen Floridan lisäksi myös paljon uusia rantakohteita, joihin ei ole ennen tehty pakettimatkoja Suomesta. mm. Kaliforniasta löytyy 12 eri rantakohdetta, joista voit valita mieleisesi. Ja tietysti voit valita aivan fantastisen paratiisisaaren Havaijin lomakohteeksesi.

Pakkaa siis varvastossusi jo kapsäkkiin ja valmistaudu reissuun sillä sinua odottaa Amerikan ainutlaatuiset rannat!

Kohteet

Miami ja Miami Beach

Viikko alk. 1190€ / hlö

Klassinen Miami ja Miami Beach tarjoavat monia Floridan parhaista rannoista, runsaasti viihdettä, lattarikulttuuria ja maukkaita makuelämyksiä.

Perheloma Fort Lauderdalessa tai Orlandossa

Viikko alk. 4590€ / 2 aik. + 2 lasta

Lähde perhelomalle aurinkoiseen Floridaan. Viikon loma joko Fort Lauderdalessa tai Orlandossa, tai valitse molempien kohteident yhdistelmäloma.  

Fort Lauderdale

Viikko alk. 1350€ / hlö

Fort Lauderdale maistuu täydellisesti suomalaiseen lomamakuun. Ihastuttavat rannat, lämmin vesi, hyvät hotellit sekä paljon ravintoloita ja kauppoja. Kohde sopii erityisesti perheille, eläkeläisille ja pariskunnille.

Florida Keys ja Key West

Viikko alk. 1550€ / hlö

Tutustu ja ihastu tähän Floridan kuuluisimpaan saariryhmään. Voit valita vietätkö koko loman yhdellä Keysin saarista vai majoitutko useammalle. Voit myös yhdistää lomaasi pari yötä Miamissa.

Länsi-Floridan helmet

Viikko alk. 1490€ / hlö

Floridan Meksikonlahdenpuoleinen länsiosa tarjoaa rentoa elämää, loistavia, valkoisia, tasaisia hiekkarantoja sekä upeita auringonlaskuja. Valitse kolmesta upeasta kohteesta omasi: Fort Myers/Sanibel Island, Naples tai Clearwater Beach.

Havaijin saaret

Viikko alk. 1690€ / hlö

Havaiji on upea kokoelma trooppisia saaria ja yksi parhaista ja kauneimmista lomakohteista, joita voi kuvitella. Kaunis ja houkutteleva luonto, upea vesi ja hienot rannat sekä miellyttävä ilmasto yhdistettynä mukaviin hotelleihin, laajaan ostos- ja ravintolavalikoimaan tekevät Havaijista täydellisen lomakohteen.

Etelä-Kalifornian Rannat

Viikko alk. 1350€ / hlö

Kalifornian rannikot ovat osa Kalifornialaista unelmaa. Beach Boysista Baywatchiin lukemattomat bändit, elokuvat ja sarjat ovat laittaneet Kalifornian rannikon tiukasti maailmankartalle. Olemme koonneet tähän matkapakettiin eteläisen Kalifornian 12 parasta rantalomakohdetta, joista voit valita omasi!

Santa Barbara ja Pismo Beach

Viikko alk. 1390€ / hlö

Tutustu kahteen hienoon rantakohteeseen Kaliforniassa. Välimeren tyylinen, taianomainen ja historiallinen Santa Barbara sekä klassinen Kalifornialainen rantakaupunki Pismo Beach. Vaihtoehtona myös Cambrian pikkukaupunki meren rannalla.

Kaikki rantalomakohteemme