Reissuun porukalla

Ryhmämatkat Usa ja Kanada

Koti > Ryhmämatkat

Kerää kasaan vähintään 10 aikuisen porukka ja tilaa kauttamme ryhmämatkat Amerikkaan. Olettepa sitten yhdistys, urheiluseura, työkavereita, kaveriporukka, sukulaisryhmä tai joku muu poppoo niin järjestämme kaiken puolestanne upealle ryhmämatkalle. Voitte valita mieluisenne lennot, hotellit ja muun matkaohjelman haluamassanne kohteessa tai lähteä vaikkapa kiertomatkalle.

Täytä alla oleva lomake ja kerro lisää toiveistanne ja olemme sinuun yhteydessä. Ryhmämatkat Amerikkaan odottavat!

 

Mikä on ryhmä?

Ryhmämatka määritellään yleensä vähintään 10 henkilön (aikuisen) yhdessä matkustava joukko. Usein lentoyhtiöt eivät myönnä ryhmähintaa tätä pienemmille seurueille.

Miten räätälöimme matkan?

Ihan juuri sellaiseksi kuin sinä ja ryhmäsi sen haluatte. Voitte valita miten lennätte, missä majoitutte, mitä aktivitetteja tai retkiä haluatte tehdä yhdessä. Teemme reissun juuri teille täydelliseksi toiveittenne mukaan!

Mitä ryhmämatka maksaa?

Ryhmämatkan hinta tulee yleensä halvemmaksi ja joustavammaksi jos sen tilaa matkatoimiston kautta verrattuna sen ostamiseen itse netistä. Saatte myös meiltä erinomaisen palvelun ja luottamuksen siihen, että kaikki menee kuten pitää.

Tilaa meiltä matkaehdotus

Täyttämällä lomakkeen, koostamme sinulle alustavan matkaehdotuksen ryhmämatkastasi. Olemme sinuun sen jälkeen yhteydessä ja voimme jutella lisää.

Voit myös soittaa meille tai lähettää sähköpostia. Huomaathan, että palvelu on ilmainen eikä velvoita mihinkään.

Minkä tasoista majoitusta etsitte?

Miten haluatte lentää?

Tietosuoja