Kaksi upeaa rantakohdetta Kaliforniassa

Santa Barbara ja Pismo Beach

alk. 1390 € / hlö / vko *

*Alkaen hinta on esimerkkihinta joka koskee matkoja sesongin ulkopuolella ja perustuu halvimpiin julkaistuihin lentohintoihin turistiluokassa sekä yöpymiseen keskitason hotellissa jaetussa kahden hengen huoneessa. Lopullinen hinta voi olla alkaen/esimerkkihintaa halvempikin lentoyhtiöiden ja hotellien alennuskampanjoiden aikana, tai jos valitaan budjettitason majoitus.

Koti > Rantalomat > Santa Barbara ja Pismo Beach

Tutustu kahteen upeaan rantakohteeseen Kaliforniassa. Välimeren tyylinen, taianomainen ja historiallinen Santa Barbara sekä klassinen Kalifornialainen rantakaupunki Pismo Beach tai sen lähellä sijaitseva Cambrian pikkukaupunki meren rannalla.

Voit viettää koko lomasi joko yhdessä kohteessa tai sitten valita molemmat. Alla hieman lisäinfoa kohteista.

Santa Barbara: Santa Barbarasta löydät purppuranvärisiä köynnöskasveja punatiilisten kattojen yllä, henkeäsalpaavia rantoja, merestä kohoavia vuoria ja vehreitä viinitarhoja. Santa Barbaran hurmaa ja houkuttelee joka käänteessä. Löydät sieltä legendaarisen vanhan maailman kauneuden, joka sopii kaupungin lempinimeen “Amerikan Riviera”.

Santa Barbara on kohde, jossa on paljon hauskoja asioita nähdä ja tehdä sekä lapsille että aikuisille. Välimeren tunnelma ja henkeäsalpaavat maisemat lisäävät tähän kaupunkiin ainutlaatuisen luonteen ja erottavat sen muista Kalifornian kohteista. Loma Santa Barbarassa on sekoitus kaupunkia ja rantaa: voit käydä ostoksilla, ruokailla upeissa ravintoloissa, mennä rannalle tai purjehtia. Tai vain vetäytyä omaan rauhaan ja nauttia Santa Barbaran tunnelmasta.

Pismo Beach: Reilut 100km Santa Barbarasta pohjoiseen sijaitseva Pismo Beach on ihanteellinen paikka tutustua keskisen Kalifornian rantoihin, luontoon ja viinitiloihin.  Pismo Beach on paikka josta löydät niin surffaajia, tuoreita meren antimia kuin rennonviehättäviä ja värikkäitä pikkuputiikkeja. Jos pidät retkeilystä, voit tutustua Pismo Preserven polkuihin, joista on panoraamanäkymät merelle.

Pismo Beachin upea ympäristö tarjoaa muutenkin mahdollisuuksia aktiiviseen lomailuun. Voit ratsastaa dyynien läpi tai opettelella surffuksen alkeita opastetuilla retkillä. Melonnan ystävät voivat tutustua dramaattisiin meriluoliin, jotka on piilotettu rosoiseen rannikkoon keskustan pohjoispuolella.

Lukuisten rantojen lisäksi Pismo Beach tunnetaan myös ruoasta ​​ja viinistä. Itse asiassa kaupunki tunnetaan nimellä “maailman simpukkapääkaupunki”. Viinin suhteen lähellä on useita viinitarhoja, joihin järjestetään viininmaistelukierroksia tai voit mennä tutustumaan itse.

Cambria: Vaihtoehtona Pismo Beachille tarjoamme pienempää ja rauhallisempaa kohdetta Pismosta n. 70km pohjoiseen, Cambriaa. Jos etsit unista rannikkokaupunkia, Cambria on oikea paikka sinulle. Cambria on oikeastaa kylä meren rannalla ennemmin kuin rantalomakohde. Siellä asuu vain n. 6000 asukasta ja löydät sieltä rantoja, joita on vain yksinkertaisesti kaunis katsella. Cambrian luovat vibat ja sen sijainti mäntymetsien ja Tyynenmeren aaltojen välissä tekevät siitä itsessään vastustamattoman määränpään, varsinkin niille, jotka pitävät hitaammasta matkailusta.

.

Tämä matkapaketti sisältää menopaluu lennot Los Angelesiin, 7 yön majoituksen joko Santa Barbarassa, Pismo Beachillä tai Cambriassa sekä autonvuokran koko loman ajaksi. 

 

Matkan Tiedot

7 yön hinta alkaen 1390€ / hlö  (lapset 2-11v jopa -40%).

HINTAAN SISÄLTYY

 • Lennot: Helsinki – Los Angeles – Helsinki turistiluokassa. Sis. käsimatkatavaran, ateriat mannertenvälisten lentojen aikana ja yhden laukun ruumaan (riippuen lentoyhtiöstä, myös ilmaisen istuinpaikkavarauksen).
 • Majoitus: 7 yön majoituksen valitsemissasi hotellissa.
 • Ateriat: Mannermaisen (kahvia, muroja, bageleita jne) tai amerikkalaisen aamiaisen mikäli valitsemaasi hotelliin kuuluu aamiainen.
 • USA Holidays 24/7 hätäpäivystys. Lue lisää
 • Autovuokraus 7 vrk: Vakuutukset sisältävä keskikokoisen auton vuokraus. Upgrade saatavilla lisämaksusta (esim. kaupunkimaasturiin tai avoautoon).

EI SISÄLLY HINTAAN

 • Matkavakuutus.
 • ESTA matkustuslupa.
 • Muut ateriat kun mitä on mainittu.
 • Resort fee, mikäli valitsemasi hotelli veloittaa sen. Maksulla katetaan hotellin palveluja kuten wifi, kuntosali, puhelut jne. ja se maksetaan paikan päällä.
 • Tietullit, polttoaine, pysäköintimaksut, sisäänpääsymaksut kansallispuistoihin tai muihin paikkoihin.
 • Vuokra-auton lisäpalvelut (esim GPS ja lastenistuimet).

LISÄPALVELUT

Haluatko kokea matkasi aikana vieläkin enemmän? Kysy meiltä suosituksia erilaisista aktiviteeteista, retkistä ja muista lisäpalveluista. Tässä muutamia suosituimpia:

 • Viininmaisteluretki Santa Ynezin viinialuelle
 • Opastettu pyöräretki tai surffauksen opettelua.

Voit myös käydä tutustumassa aktivitetteihin etukäteen Santa Barbarassa ja Pismo Beachillä. Varaa joko itse tai autamme mielellämme!

Hotellisuositukset

Olemme valinneet tähän matkapakettiin useita laadukkaita majoitusvaihtoehtoja omien kokemuksiemme, niiden sijainnin sekä yleisten asiakasarvioiden perusteella. Voit myös aina valita jonkun muun majoituksen, autamme sinua valitsemaan mielellämme!

Kimpton Hotel Canary, Santa Barbara

Kimpton Canary Hotel tarjoaa upean Santa Barbara -hotellikokemuksen, ylelliset majoitustilat ja henkilökunnan, joka keskittyy ilahduttamaan sinua joka käänteessä. Tämän espanjalaistyylisen hotellin kruununjalokivi on sen kattouima-allas, josta on upeat näkymät, varsinkin auringonlaskun aikaan. Hotellin sivuille

Shore Cliff Hotel, Pismo Beach

Hotelli sijaitsee vain lyhyen matkan päässä useista Pismo Beachin nähtävyyksistä kuten Hearstin linna, Cal Poly State University ja Pismo Beach Pier sekä Black Lake -golfkenttä.  Monarch Butterfly Grove ja Oceano Dunes ovat myös lähellä. Hotellissa on hienosti suunnitellut huoneet, jotka aistivat ryhtiä ja luonnetta. Myös palveluvalikoima on kattava. Hotellin vieraat voivat nauttia rauhallisesta uinnista lämmitetyssä, meren rannalla sijaitsevassa uima-altaassa tai rentoutua kylpytynnyrissä ja nauttia ympäristön loistosta. Hotellin sivuille

Tärkeää lisätietoa

Matkapaketin räätälöinti

Tätä matkapakettia on mahdollista muokata toiveittesi mukaan.

Matkapaketissa mainitut hotellit ovat esimerkkejä ja voit aina valita toisen hotellin, josta annamme sinulle tarjouksen. Voit myös pyytää meiltä tarjousta lisäöistä tai -viikoista.

Kiertomatkoilla voit muokata reittiä juuri sinulle sopivaksi lisäämällä / poistamalla kohteita tai matkapäiviä.

Pakettien esimerkkihinnat perustuvat turistiluokan lentoihin. Voit aina pyytää meiltä tarjousta Premium Economy tai Business luokan lennoista.

Jokaiseen matkapakettiin on mahdollisuus valita lisäpalveluja esimerkiksi lentokenttäkuljetukset (jos eivät sisälly), autonvuokra (jos ei sisälly), aktivitteetteja, päiväretkiä, lippuja huvipuistoihin, nähtävyyksiin ja tapahtumiin.

Matkan hinta

Sivulla esitetty 'alkaen' hinta on esimerkkihinta,  joka koskee matkoja sesongin ulkopuolella ja perustuu yleensä halvimpiin julkaistuihin lentohintoihin turistiluokassa sekä yöpymiseen keskitason hotellissa jaetussa kahden hengen huoneessa. Matkasi lopullinen hinta voi olla alkaen/esimerkkihintaa halvempikin esim. lentoyhtiöiden ja hotellien alennuskampanjoiden aikana, tai jos majoitukseksi valitaan budjettitason hotelli.

Matkatarjous

Teemme tarjouksen matkasta toiveittesi mukaan. Voit lähettää meille pyynnön joko sivuillamme olevan lomakkeen kautta, sähköpostilla [email protected], tai soittamalla 040-515 6860 (arkisin 17-20).

Pyynnön jälkeen olemme sinuun henkilökohtaisesti yhteydessä ja käymme tarjouksen / matkaehdotuksen yhdessä läpi.

Kun hyväksyt tarjouksen, varaamme matkan, lähetämme sinulle varausvahvistuksen ja muut tarvittavat dokumentit sähköpostiisi.

Muistathan aina tarkistaa, että varausvahvistuksessa on kaikki oikein. Varsinkin nimien tulee olla oikein kirjoitettu eli täsmälleen kuin ne ovat kirjoitettu passiisi (Passissa ja lentovarauksessa tulee olla sama nimi).

Maksaminen

Varausmaksu: Matkan varausmaksu on 150 € per henkilö ja se tulee maksaa 7 päivän kuluessa varauksen vahvistumisesta. Jos varausmaksua ei ole tässä ajassa maksettu, peruuntuu varaus automaattisesti. 

Loppumaksu: Kaikkien matkapaketeiksi luokiteltujen matkojen kohdalla tulee loppumaksu maksaa viimeistään 45 päivää ennen matkalle lähtöä. Muiden varausten kohdalla tulee loppumaksu maksaa viimeistään 30 päivää ennen lähtöä tai erikseen sovittuna päivämääränä. Tarkemmat ehdot löytyvät matkaehdoistamme.

Matkanjärjestäjällä on oikeus peruttaa varaus, jos matkustaja ei ole maksanut matkan hintaa tai sen osaa viimeistään sovittuna maksupäivänä.

Peruutusehdot

Peruutuksella tarkoitetaan matkan kokonaan peruuntumista tai matkakohteen muuttumista. Matkustajalla on oikeus peruuttaa matka milloin tahansa ennen matkan alkamista. Käy katsomassa peruutusehtomme matkaehtojen kohdasta 4.1:

  Matkanjärjestäjällä on oikeus peruttaa varaus, jos matkustaja ei ole maksanut matkan hintaa tai sen osaa viimeistään sovittuna maksupäivänä.

  Muutokset matkaan

  Matkanjärjestäjän muutokset: Matkanjärjestäjä voi tarvittaessa tehdä matkajärjestelyihin kokonaisuuden kannalta vähäisiä muutoksia. Niitä ei lasketa matkapakettilain mukaan virheiksi, eivätkä ne oikeuta matkan peruuttamiseen tai hyvitykseen matkasta. Näitä ovat mm. lentoaikataulun muutokset enintään 12 tuntia alkuperäisestä (pois lukien force majeur tapauksista aiheutuvat muutokset) tai alkuperäisen majoituksen peruutuminen meistä rippumattomista syistä sekä vaihtuminen vastaavantasoiseen majoitukseen olettaen että uuden majoituksen sijainti ja muut toivotut palvelut eivät olennaisesti muutu.

  Asiakkaan toivomat muutokset: Asiakas voi halutessaan muuttaa lähtö- ja paluupäivämääriä, matkustajien tietoja tai kohdetta. Muutoksista ja/tai palvelujen osittaisista peruutuksista perimme palvelumaksun sekä toimenpiteestä aiheutuneet todelliset kulut (katso tarkemmin palveluhinnastosta).

  Jos matkaan on vähemmän kuin 45 vuorokautta muutos käsitellään peruutuksena ja noudatetaan peruutusehtoja (katso matkaehdot kohta 4). Avointa kauppaa koskevat säännöt ovat matkaehtojen kohdassa 4.1.

  Huom: lentojen suhteen lentoyhtiöt eivät usein salli mitään muutoksia lipunkirjoituksen jälkeen. Joidenkin matkojen kohdalla yhteistyökumppanimme eivät salli mitään muutoksia, jolloin kyseinen varaus pitää perua ja tehdä uusi varaus. Kerromme sinulle muutosehdoista aina varauksen yhteydessä.

  Passi ja Esta

  Yhdysvaltoihin turisti- tai työmatkalle lähtijöiltä Suomen kansalaisilta vaaditaan seuraavat dokumentit.

  • Passi. Passin tulee olla voimassa koko matkan ajan ja vain e-passi hyväksytään. E-passin merkkinä passin kannessa on erityinen e-passin merkki sekä elektroninen siru. Tällä hetkellä Suomen kansalaiset kuuluvat ns. ”Kuuden kuukauden klubiin” joka tarkoittaa, että passin on oltava voimassa ainoastaan tarkoitetun oleskelun keston aikana (eikä esim. 6 kuukautta matkan päättymisen jälkeen).
  • Voimassa oleva viisumi tai ESTA.
  • Matkaliput ja asiakirjat paluu- tai jatkolentoa varten.

  Lue kaikki vaatimukset täältä

  Matkavakuutus

  Suosittelemme vahvasti, että asiakkaalla on voimassoleva matkavakuutus ennen matkalle lähtöä. Vakuutuksen tulee olla tarpeeksi kattava esim. sairaustapauksia ajatellen. Varsinkin USA:ssa tarpeellisen hoidon saaminen ilman kattavaa vakuutusta voi olla sekä hankalaa että varsinkin hyvin kallista.

  Suosittelemme myös, että vakuuutukseen sisältyy peruutusturva.  Peruutusturva korvaa yleensä maksetut matkaliput, majoitukset, vuokra-autot, retket ja pääsyliput jos peruuntuminen johtuu omasta tai lähiomaisen äkillisestä sairaudesta, tapaturmasta tai kuolemasta.

  Vakuutus kannattaa ottaa hyvissä ajoin ennen matkan alkua. Tarkista vakuutusyhtiöstäsi tarkemmat ehdot.

  EU Pakettimatkadirektiivi 2015/2302

  Tähän matkapakettiin sovelletaan EU:n pakettimatkadirektiiviä (EU) 2015/2302. Se tarkoittaa, että sinuun sovelletaan kaikkia matkapaketteja koskevia EU-oikeuksia. Active Holidays Finland / AH USA Holidays on täysin vastuussa koko matkapaketin asianmukaisesta toteuttamisesta. Lisäksi olemme hankkineet lainsäädännössä edellytetyn suojan palauttaakseen maksusi ja, jos kuljetus sisältyy matkapakettiin, turvatakseen paluukuljetuksesi siltä varalta, että yrityksestämme tulee maksukyvytön. Saat lisätietoja direktiivin (EU) 2015/2302 mukaisista tärkeimmistä oikeuksista matkaehdoistamme (kohta 21). Lisätietoa saat myös tutustumalla Lakiin matkapalveluyhdistelmistä 

  Vastuullisena matkanjärjestäjänä toimii Active Holidays Finland, Y-tunnus 2183642-1. AH USA Holidays on Active Holidays Finlandin aputoiminimi.

  Muista ennen matkaa!
  • Käy lukemassa Ulkoministeriön matkustustiedote. Sieltä löytyy monenlaista hyödyllistä tietoa.
  • Koronavirustilanne Yhdysvalloissa. Lue lisää
  • Tarkista, että matkavakuutuksesi ja peruutusturvasi ovat kunnossa.
  • Ulkoministeriö suosittelee matkustusilmoitusta.
  • Tarkista, että USA:n ja/tai Kanadan maahantulovaatimukset ovat kunnossa (Esta, eSa, viisumi).
  • Tarkista mitä koronatodistuksia viranomaiset vaativat maahantulon yhteydessä täältä.
  • Tutustu matkailijan terveysoppaseen
  • Vaadituista rokotuksista saat tietoa täältä.

  Hätätilanteessa sinua palvelee ulkoministeriön ympärivuorokautinen päivystys.

  Heräsikö vielä kysymyksiä? Lue lisää täältä. Voit myös olla yhteydessä asiakaspalveluumme arkisin 17-20 puhelimitse 040-515 6860 tai sähköpostilla: [email protected]

  Kuvagalleria

  Ota meihin yhteyttä

  Ja suunnitellaan unelmiesi Amerikanloma yhdessä!

  Lähetä yhteystietosi klikkaamalla painiketta. Voit myös soittaa meille 040-515 6860 (ma, ke, pe 10-13). Tai lähettää sähköpostia [email protected]

  Räätälöity matka

  Minkä tasoista majoitusta etsit?

  Tietosuoja