Kaupunkilomat

Koti > Kaupunkilomat

Kaupunkilomilla voit tutustua maailman kuuluisimpiin kaupunkeihin ja nähtävyyksiin. Kävele New Yorkin Manhattanilla ja koe paikkoja, joita olet nähnyt vain elokuvissa. Tutustu San Franciscoon, Amerikkalaisten suosikkikaupunkiin, ihastele Las Vegasin loistoa ja valoja tai lähde perhelomalle Orlandoon ja Disneyworldiin. Tai lähde Kanadaan ja Torontoon!

Kaikkiin kaupunkipaketteihimme kuuluu lennot ja majoitus. Esimerkkipakettimme ja niiden hinta on laskettu tietyn keston mukaan mutta voit itse valita matkasi pituuden. Voit lisäksi valita lisäpalveluina matkapakettiisi aktivitteetteja, retkiä tai lippuja nähtävyyksiin ja esityksiin.

Olemme Amerikan asiantuntijoita ja voimme suunnitella kaupunkiloman, joka varmasti jää ikuisesti mieleesi.

Kaupunkikohteet

New York

4 yötä alk. 990€ / hlö

Ikoninen New York on koettava ainakin kerran elämässä. New Yorkin kaupunkiloma alk. 4 yötä mutta sinä päätät matkan keston.

Orlando

Viikko alk. 1150€ / hlö

Maailman teemapuistojen epävirallisena pääkaupungina Orlando tarjoaa kaiken ikäisille lomailijoille mahdollisuuden kokea mielettömästi hauskanpitoa ja sykähdyttäviä muistoja sisältävän loman.

Boston

4 yötä alk. 950€ / hlö

Olitpa sitten ruoka- tai urheilufani, historian harrastaja, tai kaikki edellä mainitut, Boston on Uuden Englannin kulttuurikeskus ja tarjoaa upeita vaihtoehtoja kaikille.

Las Vegas

Viikko alk. 1090€ / hlö

Las Vegas keskelle autiomaata syntynyt viihteen ja Kasinoiden keskittymä, jossa miljoonat ihmiset käyvät vuosittain rentoutumassa, syömässä, ostoksilla, katsomassa show-esityksiä ja kokemassa sen ihmeellisiä nähtävyyksiä.

Los Angeles

Viikko alk. 1090€ / hlö

Telkkarista ja elokuvista tutusta Los Angelesista löytyy elokuvamaista glamouria mutta myös paljon muuta kuten hienoja hiekkarantoja, kulttuuria, teemapuistoja ja aktiivista tekemistä.

Golden Gate bridge sumun peitossa

San Francisco

Viikko alk. 1290€ / hlö

San Francisco houkuttelee ihmisiä ympäri maailmaa ennen kaikkea kauneutensa vuoksi. Se on äänestetty Amerikan suosikkikaupunkien joukkoon vuosi toisensa perään.

Toronto

4 yötä alk. 990€ / hlö

Toronto on Kanadan suurin kaupunki ja upea kohde tutustua Kanadaan ensimmäistä kertaa. Ostokset, ravintolat, ammattiurheilu, teatterit, taiteet, festivaalit, yöelämä ja kulttuuria ämpärikaupalla odottavat saapumistasi.

Kaikki kaupunkikohteemme