Ouhu, Maui, Kauai ja Hawaii

Havaijin saaret

Havaijin saaret viikko alk. 1690 € sis. lennot*

*Alkaen hinta on esimerkkihinta joka koskee matkoja sesongin ulkopuolella ja perustuu halvimpiin julkaistuihin lentohintoihin turistiluokassa sekä yöpymiseen keskitason hotellissa jaetussa kahden hengen huoneessa. Lopullinen hinta voi olla alkaen/esimerkkihintaa halvempikin lentoyhtiöiden ja hotellien alennuskampanjoiden aikana, tai jos esim. valitaan budjettitason majoitus.

Koti > Rantalomat > Havaijin saaret

Havaijin saaret ovat upea kokoelma trooppisia saaria ja yksi parhaista ja upeimmista lomakohteista, joita voi kuvitella. Kaunis ja houkutteleva luonto, upea vesi ja hienot rannat sekä miellyttävä ilmasto yhdistettynä mukaviin hotelleihin, laajaan ostos- ja ravintolavalikoimaan tekevät Havaijista lähes täydellisen lomakohteen.

Havaijin saaret ovat erilaisia ja koko saaristo koostuu 137 luodosta, pienestä saaresta sekä kahdeksasta pääsaaresta, joista jokaisella on omat erityispiirteensä. Suurin vaikeus onkin minkä niistä valita. Olemme tehneet päätöksestäsi hieman helpomman ja valinneet Havaijin saarista 4 suosituinta. Uskomme, että niistä löytyy jokaiselle juuri se oma suosikkikohteensa.

Oahu: Jos haluat yhdistää rantaloman ja suurkaupungin, tämä saari on sinulle. Oahulla sijaitsee Honolulu ja kuuluisa Waikiki Beach, jotka ovat suosittuja paikkoja harrastaa erilaisia aktiviteetteja, käydä ostoksilla ja ravintoloissa. Oahulta löydät surffausta, yöelämää, perheystävällisiä paikkoja, fine diningia, historiallisia kohteita kuten Pearl Harbor, luksusresortteja, museoita, yöelämää, shoppailua, ukulele-esityksiä ja muunlaista kaupunkitaidetta. Oahun kristallinkirkkaat vedet ja uskomattoman valkoiset hiekkarannat houkuttelevat sinua jäämään Havaijille pysyvästi…

Maui: Jos haluat Havaijin lomaltasi vähän kaikkea, valitse Maui. Mauilta löytyy ainekset eeppisiin seikkailuihin. Voit pyöräillä saarta ristiin rastiin, chillailla välillä mustien ja punaisten hiekkarantojen syleilyssä, maistella paikallista ruokia, käydä kansallispuistoissa tai vain rentoutua ja nauttia troppisesta elämästä täysin siemauksin. Voisi sanoa, että Maui on todella ihanteellinen trooppinen paratiisi. Siksi useimmat Havaijilla ensimmäistä kertaa vierailevat matkustavat Mauiin sen monimuotoisuuden ja suosion vuoksi.

Kauai: Puutarhasaareksi (Garden Isle) tituleerattua Kauaita voisi kutsua ikoniseksi malliksi Havaijista. Kauailla käyskentelet rehevillä vuorilla, jotka näyttävät vaan jatkuvan ja jatkuvan, kuljeskelet pitkillä hiekkarannoilla tai trooppisilla poluilla, jotka reunustavat hiekkatietä. Kauailta löydät rauhallisen pakopaikan, jonkakaltaisia on vain harvassa paikassa. Kauain trooppinen kauneus ja hiljaisuus tekee siitä idyllisen pakopaikan slow living -elämäntyyliä etsiville tai häämatkalaisille tai niille, jotka haluavat vain päästä eroon arjesta hetkeksi aikaa ja rentoutua.

Hawaii: Tämä alun perin Havaijiksi kutsuttu saari on suurin ja nuorin kaikista Havaijin saariston saarista. Sitä kutsutaan myös nimellä  ‘The Big Island’, jotta vältetään sekaannukset koko saariryhmästä käytettävään nimeen.  Big Island sopii hyvin arkeologian ja historian ystäville tai jos haluat vierailla NASA:n Imiloan tähtitieteelliseen keskuksen korkeimmalla huipulla. Hawaiin saarella on myös loistavat mahdollisuudet valaidenkatseluun, tulivuoren bongailuun (Hawaiilla on  Havaijin ainoa aktiivinen tulivuori) ja vaelluksiin kansallispuistoissa.

Havaijin matkapakettimme räätälöidään aina jokaiselle asiakkaalle toiveiden mukaan. Havaiji on myös helppo yhdistää Kalifornian lomaan. Voit vaikka lentää ensin Los Angelesiin tai San Franciscoon, viettää siellä haluamasi aika ja jatkaa sitten Havaijille.

Vinkki: Riippuen valitsemastasi saaresta ja lentoyhtiöstä, voit joutua yöpymään yhden yön manner-Yhdysvaltojen puolella, josta sitten jatkat Havaijille seuraavana päivänä. Kerromme sinulle lisää varauksen yhteydessä.

Havaijin matkat

7 yön hinta alkaen 1690€ / hlö  (lapset 2-11v jopa -40%).

HINTAAN SISÄLTYY

 • Lennot: Helsinki – Honolulu/Kahului/Lihue/Hilo – Helsinki turistiluokassa. Sis. käsimatkatavaran, ateriat mannertenvälisten lentojen aikana ja yhden laukun ruumaan (riippuen lentoyhtiöstä, myös ilmaisen istuinpaikkavarauksen).
 • Majoitus: 7 yön majoituksen valitsemassasi hotellissa.
 • Ateriat: Mannermaisen (kahvia, muroja, bageleita jne) tai amerikkalaisen aamiaisen mikäli valitsemaasi hotelliin kuuluu aamiainen.
 • USA Holidays 24/7 hätäpäivystys. Lue lisää

EI SISÄLLY HINTAAN

 • Matkavakuutus.
 • ESTA matkustuslupa.
 • Muut ateriat kun mitä on mainittu.
 • Resort fee. Maksulla katetaan hotellin palveluja kuten wifi, kuntosali, puhelut jne. ja se maksetaan paikan päällä.
 • Lentokenttäkuljetukset, autonvuokraus.

LISÄPALVELUT

Haluatko kokea matkasi aikana vieläkin enemmän? Kysy meiltä suosituksia erilaisista aktiviteeteista, retkistä ja muista lisäpalveluista.

Hotellisuositukset

Olemme valinneet tähän matkapakettiin useita laadukkaita majoitusvaihtoehtoja omien kokemuksiemme, niiden sijainnin sekä yleisten asiakasarvioiden perusteella. Voit myös aina valita jonkun muun majoituksen, autamme sinua valitsemaan mielellämme!

Hilton Garden Inn Waikiki Beach, OAHU

Hilton Garden Inn Waikiki Beach sijaitsee keskeisellä paikalla Waikikissa, vain kahden korttelin päässä rannalta. Tämän hotellin läheltä löytyy kauppoja, ravintoloita ja viihdettä kuten Honolulun eläintarha ja Waikikin akvaario. Hotelli on 25 minuutin päässä Pearl Harbourista ja 20 minuutin päässä Honolulun kansainväliseltä lentokentältä. Hotellissa on täyden palvelun ravintola, jossa tarjoillaan sekoitus kansainvälisiä ruokia ja paikallisia suosikkeja. Päivän lopussa voit rentoutua 3. kerroksen ulkouima-altaalla. Huom: Päivittäinen lomakeskusmaksu lisätään huoneen hintaan, ja siihen sisältyy wifi, aurinkovoidetta, huoneen tee ja kona kahvivalikoima, sekä paikallis- ja kaukopuhelut. Hotellin sivuille

Tärkeää lisätietoa

Matkapaketin räätälöinti

Tätä matkapakettia on mahdollista muokata toiveittesi mukaan.

Matkapaketissa mainitut hotellit ovat esimerkkejä ja voit aina valita toisen hotellin, josta annamme sinulle tarjouksen. Voit myös pyytää meiltä tarjousta lisäöistä tai -viikoista.

Kiertomatkoilla voit muokata reittiä juuri sinulle sopivaksi lisäämällä / poistamalla kohteita tai matkapäiviä.

Pakettien esimerkkihinnat perustuvat turistiluokan lentoihin. Voit aina pyytää meiltä tarjousta Premium Economy tai Business luokan lennoista.

Jokaiseen matkapakettiin on mahdollisuus valita lisäpalveluja esimerkiksi lentokenttäkuljetukset (jos eivät sisälly), autonvuokra (jos ei sisälly), aktivitteetteja, päiväretkiä, lippuja huvipuistoihin, nähtävyyksiin ja tapahtumiin.

Matkan hinta

Sivulla esitetty 'alkaen' hinta on esimerkkihinta,  joka koskee matkoja sesongin ulkopuolella ja perustuu yleensä halvimpiin julkaistuihin lentohintoihin turistiluokassa sekä yöpymiseen keskitason hotellissa jaetussa kahden hengen huoneessa. Matkasi lopullinen hinta voi olla alkaen/esimerkkihintaa halvempikin esim. lentoyhtiöiden ja hotellien alennuskampanjoiden aikana, tai jos majoitukseksi valitaan budjettitason hotelli.

Matkatarjous

Teemme tarjouksen matkasta toiveittesi mukaan. Voit lähettää meille pyynnön joko sivuillamme olevan lomakkeen kautta, sähköpostilla [email protected], tai soittamalla 040-515 6860 (arkisin 17-20).

Pyynnön jälkeen olemme sinuun henkilökohtaisesti yhteydessä ja käymme tarjouksen / matkaehdotuksen yhdessä läpi.

Kun hyväksyt tarjouksen, varaamme matkan, lähetämme sinulle varausvahvistuksen ja muut tarvittavat dokumentit sähköpostiisi.

Muistathan aina tarkistaa, että varausvahvistuksessa on kaikki oikein. Varsinkin nimien tulee olla oikein kirjoitettu eli täsmälleen kuin ne ovat kirjoitettu passiisi (Passissa ja lentovarauksessa tulee olla sama nimi).

Maksaminen

Varausmaksu: Matkan varausmaksu on 150 € per henkilö ja se tulee maksaa 7 päivän kuluessa varauksen vahvistumisesta. Jos varausmaksua ei ole tässä ajassa maksettu, peruuntuu varaus automaattisesti. 

Loppumaksu: Kaikkien matkapaketeiksi luokiteltujen matkojen kohdalla tulee loppumaksu maksaa viimeistään 45 päivää ennen matkalle lähtöä. Muiden varausten kohdalla tulee loppumaksu maksaa viimeistään 30 päivää ennen lähtöä tai erikseen sovittuna päivämääränä. Tarkemmat ehdot löytyvät matkaehdoistamme.

Matkanjärjestäjällä on oikeus peruttaa varaus, jos matkustaja ei ole maksanut matkan hintaa tai sen osaa viimeistään sovittuna maksupäivänä.

Peruutusehdot

Peruutuksella tarkoitetaan matkan kokonaan peruuntumista tai matkakohteen muuttumista. Matkustajalla on oikeus peruuttaa matka milloin tahansa ennen matkan alkamista. Käy katsomassa peruutusehtomme matkaehtojen kohdasta 4.1:

  Matkanjärjestäjällä on oikeus peruttaa varaus, jos matkustaja ei ole maksanut matkan hintaa tai sen osaa viimeistään sovittuna maksupäivänä.

  Muutokset matkaan

  Matkanjärjestäjän muutokset: Matkanjärjestäjä voi tarvittaessa tehdä matkajärjestelyihin kokonaisuuden kannalta vähäisiä muutoksia. Niitä ei lasketa matkapakettilain mukaan virheiksi, eivätkä ne oikeuta matkan peruuttamiseen tai hyvitykseen matkasta. Näitä ovat mm. lentoaikataulun muutokset enintään 12 tuntia alkuperäisestä (pois lukien force majeur tapauksista aiheutuvat muutokset) tai alkuperäisen majoituksen peruutuminen meistä rippumattomista syistä sekä vaihtuminen vastaavantasoiseen majoitukseen olettaen että uuden majoituksen sijainti ja muut toivotut palvelut eivät olennaisesti muutu.

  Asiakkaan toivomat muutokset: Asiakas voi halutessaan muuttaa lähtö- ja paluupäivämääriä, matkustajien tietoja tai kohdetta. Muutoksista ja/tai palvelujen osittaisista peruutuksista perimme palvelumaksun sekä toimenpiteestä aiheutuneet todelliset kulut (katso tarkemmin palveluhinnastosta).

  Jos matkaan on vähemmän kuin 45 vuorokautta muutos käsitellään peruutuksena ja noudatetaan peruutusehtoja (katso matkaehdot kohta 4). Avointa kauppaa koskevat säännöt ovat matkaehtojen kohdassa 4.1.

  Huom: lentojen suhteen lentoyhtiöt eivät usein salli mitään muutoksia lipunkirjoituksen jälkeen. Joidenkin matkojen kohdalla yhteistyökumppanimme eivät salli mitään muutoksia, jolloin kyseinen varaus pitää perua ja tehdä uusi varaus. Kerromme sinulle muutosehdoista aina varauksen yhteydessä.

  Passi ja Esta

  Yhdysvaltoihin turisti- tai työmatkalle lähtijöiltä Suomen kansalaisilta vaaditaan seuraavat dokumentit.

  • Passi. Passin tulee olla voimassa koko matkan ajan ja vain e-passi hyväksytään. E-passin merkkinä passin kannessa on erityinen e-passin merkki sekä elektroninen siru. Tällä hetkellä Suomen kansalaiset kuuluvat ns. ”Kuuden kuukauden klubiin” joka tarkoittaa, että passin on oltava voimassa ainoastaan tarkoitetun oleskelun keston aikana (eikä esim. 6 kuukautta matkan päättymisen jälkeen).
  • Voimassa oleva viisumi tai ESTA.
  • Matkaliput ja asiakirjat paluu- tai jatkolentoa varten.

  Lue kaikki vaatimukset täältä

  Matkavakuutus

  Suosittelemme vahvasti, että asiakkaalla on voimassoleva matkavakuutus ennen matkalle lähtöä. Vakuutuksen tulee olla tarpeeksi kattava esim. sairaustapauksia ajatellen. Varsinkin USA:ssa tarpeellisen hoidon saaminen ilman kattavaa vakuutusta voi olla sekä hankalaa että varsinkin hyvin kallista.

  Suosittelemme myös, että vakuuutukseen sisältyy peruutusturva.  Peruutusturva korvaa yleensä maksetut matkaliput, majoitukset, vuokra-autot, retket ja pääsyliput jos peruuntuminen johtuu omasta tai lähiomaisen äkillisestä sairaudesta, tapaturmasta tai kuolemasta.

  Vakuutus kannattaa ottaa hyvissä ajoin ennen matkan alkua. Tarkista vakuutusyhtiöstäsi tarkemmat ehdot.

  EU Pakettimatkadirektiivi 2015/2302

  Tähän matkapakettiin sovelletaan EU:n pakettimatkadirektiiviä (EU) 2015/2302. Se tarkoittaa, että sinuun sovelletaan kaikkia matkapaketteja koskevia EU-oikeuksia. Active Holidays Finland / AH USA Holidays on täysin vastuussa koko matkapaketin asianmukaisesta toteuttamisesta. Lisäksi olemme hankkineet lainsäädännössä edellytetyn suojan palauttaakseen maksusi ja, jos kuljetus sisältyy matkapakettiin, turvatakseen paluukuljetuksesi siltä varalta, että yrityksestämme tulee maksukyvytön. Saat lisätietoja direktiivin (EU) 2015/2302 mukaisista tärkeimmistä oikeuksista matkaehdoistamme (kohta 21). Lisätietoa saat myös tutustumalla Lakiin matkapalveluyhdistelmistä 

  Vastuullisena matkanjärjestäjänä toimii Active Holidays Finland, Y-tunnus 2183642-1. AH USA Holidays on Active Holidays Finlandin aputoiminimi.

  Muista ennen matkaa!
  • Käy lukemassa Ulkoministeriön matkustustiedote. Sieltä löytyy monenlaista hyödyllistä tietoa.
  • Koronavirustilanne Yhdysvalloissa. Lue lisää
  • Tarkista, että matkavakuutuksesi ja peruutusturvasi ovat kunnossa.
  • Ulkoministeriö suosittelee matkustusilmoitusta.
  • Tarkista, että USA:n ja/tai Kanadan maahantulovaatimukset ovat kunnossa (Esta, eSa, viisumi).
  • Tarkista mitä koronatodistuksia viranomaiset vaativat maahantulon yhteydessä täältä.
  • Tutustu matkailijan terveysoppaseen
  • Vaadituista rokotuksista saat tietoa täältä.

  Hätätilanteessa sinua palvelee ulkoministeriön ympärivuorokautinen päivystys.

  Heräsikö vielä kysymyksiä? Lue lisää täältä. Voit myös olla yhteydessä asiakaspalveluumme arkisin 17-20 puhelimitse 040-515 6860 tai sähköpostilla: [email protected]

  Kuvagalleria

  Ota meihin yhteyttä

  Ja suunnitellaan unelmiesi Amerikanloma yhdessä!

  Lähetä yhteystietosi klikkaamalla painiketta. Voit myös soittaa meille 040-515 6860 (ma, ke, pe 10-13). Tai lähettää sähköpostia [email protected]

  Räätälöity matka

  Minkä tasoista majoitusta etsit?

  Tietosuoja