Historiallinen ja sporttinen Boston

Bostonin matkat

Matkat Boston 4 yötä alk. 950€ / hlö sis. lennot *

*Alkaen hinta on esimerkkihinta joka koskee matkoja sesongin ulkopuolella ja perustuu halvimpiin julkaistuihin lentohintoihin turistiluokassa sekä yöpymiseen keskitason hotellissa jaetussa kahden hengen huoneessa. Lopullinen hinta voi olla alkaen/esimerkkihintaa halvempikin lentoyhtiöiden ja hotellien alennuskampanjoiden aikana, tai jos esim. valitaan budjettitason majoitus.

Koti > Kaupunkilomat > Boston

Boston on kuuluisa Amerikan vapauden sekä akateemisten ja kulttuuristen instituutioiden symboli. Boston on yksi USA:n tunnetuimmista ja vaikuttavimmista kaupungeista ja ehdottomasti vierailun arvoinen.

Boston on vehreä ja edistyksellinen paikka, josta aistii boheemimaisen asenteen lukuisten museoiden, gallerioiden ja elokuvajuhlien ansiosta, jotka vetävät puoleensa luovat ja edistykselliset. Boston tunnetaan myös kuuluisista paistetuista pavuistaan, Baseballin Fenway Parkista, Bostonin maratonista ja paikasta useille tunnetuille elokuville ja sarjoille kuten Good Will Hunting, The Departed, Cheers ja Ally McBeal.

7 syytä mennä Bostoniin?

 • Historia.  Bostonilla on ollut keskeinen rooli Yhdysvaltain historiassa jo puritaanien saapumisesta lähes 400 vuotta sitten, Bostonin ‘teekutsuihin’ Amerikan vallankumoksen yhteydessä 1700-luvun lopulla aina Kennedyn suvun vaikutukseen USA:n politiikassa. Historialliseen Bostoniin voit tutustua sen keskustan alueella. Sieltä löytyy lukuisia merkittäviä paikkoja ns. Freedom Trailin varrella sekä historiallisia tavernoja ja irlantilaisia pubeja.
 • Etelä-Boston eli “Southie”: Etelä-Boston, jota paikalliset kutsuvat “Southieksi” oli aikoinaan pääosin irlantilaisten katolinen naapurusto. Siellä pidetään joka vuosi kuuluisa St Patrick´s Day -paraati, joka vetää kadut täyteen menninkäisasuisia juhlijoita kaupungista ja sen ulkopuolelta. Ei ole myöskään epätavallista nähdä kameramiehiä kaduilla kuvaamassa jotain uutta Hollywoodin menestyssarjaa, kuten alue on tullut tunnetuksi The Departed tai Good Will Hunting -elokuvista.
 • Yliopistoelämä. Boston on yliopistokaupunki, jossa on parhaimmillaan jopa 150 000 opiskelijaa. tunnetuimmat yliopistot ovat Harvard ja MIT.
 • Kulttuuri. Boston on todellinen kulttuurinen voimalaitos, josta löytyy valtava valikoima museoita ja taidegallerioita (muista käydä Nykytaiteen instituutissa).
 • Urheilu. Mene katsomaan joitain Amerikan legendaarisimmista urheilujoukkueista; Boston Red Sox, New England Patriots, Boston Bruins ja Boston Celtics pelaavat kaikki Suur-Bostonin alueella
 • Bostonin puistot ja järvet. Kaikki Bostonin kaupunginosat tarjoavat liikunta- ja ulkoilumahdollisuuksia poistumatta kaupungista. Varsinkin syksyisin puistot ovat mahtava näky ja koska Bostonissa on niin paljon puistoja ja viheralueita, voit kokea niiden kauneuden poistumatta kaupungin rajoista.
 • Koko New Englandin alue: New England on kokonaisuudessaan upeaa aluetta. Voisi sanoa, että Boston on sen portti ja sydän, ja täydellinen tukikohta tämän upean alueen tutkimiseen.

Onko 4 yötä riittävä aika? Neljä yötä on mielestämme riittävä aika tutustua kaupunkiin ja toisaalta mahdollistaa lyhyen irtioton töistä ja arjesta.

Voit toki aina räätälöidä matkapaketin siten, että yövyt Bostonissa pidempään.  Esim. viikko Bostonissa (varsinkin syksyllä) mahdollistaa päiväretket vaikkapa New Yorkiin ja muualle New Englandin alueelle.

Matkustusaika: Ympäri vuoden

Vinkki: Bostonin kaupunkilomaan voi yhdistää rantaloman Cape Codilla tai kuuluisalla Martha´s Vinyardilla. Kysy meiltä lisää!

Bostonin matkat

4 yön hinta alkaen 950€ / hlö  (lapset 2-11v jopa -40%).

HINTAAN SISÄLTYY

 • Lennot: Helsinki – Boston – Helsinki turistiluokassa. Sis. käsimatkatavaran, ateriat mannertenvälisten lentojen aikana ja yhden laukun ruumaan (sekä riippuen lentoyhtiöstä, myös ilmaisen istuinpaikkavarauksen).
 • Majoitus: 4 yön majoituksen valitsemassasi hotellissa.
 • Ateriat: Mannermaisen (kahvia, muroja, bageleita jne) tai amerikkalaisen aamiaisen mikäli valitsemaasi hotelliin kuuluu aamiainen.
 • USA Holidays 24/7 hätäpäivystys. Lue lisää

EI SISÄLLY HINTAAN

 • Matkavakuutus.
 • ESTA matkustuslupa.
 • Muut ateriat kun mitä on mainittu.
 • Lentokenttäkuljetukset, aktiviteetit, retket.

LISÄPALVELUT

Haluatko kokea matkasi aikana vieläkin enemmän? Kysy meiltä suosituksia erilaisista aktiviteeteista, retkistä ja muista lisäpalveluista. Voit myös käydä itse tutustumassa etukäteen. Tässä muutamia suosituimpia:

 • Päiväretki joko New Yorkiin, Martha’ s Vinyardille tai Niagaran putouksille.
 • Boston Explorer Multi Pass. Saat jopa 50% alennuksen valitsemistasi nähtävyyksistä. Voit valita 3, 5, 7 tai 10 nähtävyyttä / aktiviteettia.
 • Pysähdys Islannissa: Jos valitset Icelandairin, voit pysähtyä Islannissa joko meno- tai paluumatkalla jopa 7 päivän ajan samalla lentolipun hinnalla.

Hotellisuositukset

Olemme valinneet tähän matkapakettiin useita laadukkaita majoitusvaihtoehtoja omien kokemuksiemme, niiden sijainnin sekä yleisten asiakasarvioiden perusteella. Voit myös aina valita jonkun muun majoituksen, autamme sinua valitsemaan mielellämme!

Hotel Indigo Boston Garden

Muutaman askeleen päässä TD Gardenin urheilu- ja viihdeareenasta ja vain korttelin päässä Bostonin historiallisen North Endin mukulakivikaduilta löydät Hotel Indigo Boston Gardenin. 1800-luvun rakennus säilyttää klassisen Bostonin tunnelman ja tarjoaa samalla kaikki modernit mukavuudet nykypäivän matkailijoille. Nauti ilmaisesta WiFi: stä, kahvinkeittimestä, ylellisistä vuodevaatteista, tilavasta työpöydästä ja minijääkaapista majoituspaikassa. Aloita päiväsi tai rentoudu paikan päällä sijaitsevalla kuntosalilla. Hotellin sivuille

Hotel Commonwealth

Tämä miellyttävä hotelli sijaitsee Commonwealth Avenuella, melkein Boston Red Sox Baseball -joukkueen stadionin vieressä. Lähellä on myös Kenmore Square Mall -ostoskeskus ja sitä ympäröivät tyylikkäät ravintolat, joista löytyy paljon erilaisia vaihtoehtoja.  Tämä tyylikäs hotelli on lemmikkiystävällinen ja tarjoaa täyden palvelun concierge-palvelun, kuntosalin ja 24h-ruokailu. Hotellin sivuille

Tärkeää lisätietoa

Matkapaketin räätälöinti

Tätä matkapakettia on mahdollista muokata toiveittesi mukaan.

Matkapaketissa mainitut hotellit ovat esimerkkejä ja voit aina valita toisen hotellin, josta annamme sinulle tarjouksen. Voit myös pyytää meiltä tarjousta lisäöistä tai -viikoista.

Kiertomatkoilla voit muokata reittiä juuri sinulle sopivaksi lisäämällä / poistamalla kohteita tai matkapäiviä.

Pakettien esimerkkihinnat perustuvat turistiluokan lentoihin. Voit aina pyytää meiltä tarjousta Premium Economy tai Business luokan lennoista.

Jokaiseen matkapakettiin on mahdollisuus valita lisäpalveluja esimerkiksi lentokenttäkuljetukset (jos eivät sisälly), autonvuokra (jos ei sisälly), aktivitteetteja, päiväretkiä, lippuja huvipuistoihin, nähtävyyksiin ja tapahtumiin.

Matkan hinta

Sivulla esitetty 'alkaen' hinta on esimerkkihinta,  joka koskee matkoja sesongin ulkopuolella ja perustuu yleensä halvimpiin julkaistuihin lentohintoihin turistiluokassa sekä yöpymiseen keskitason hotellissa jaetussa kahden hengen huoneessa. Matkasi lopullinen hinta voi olla alkaen/esimerkkihintaa halvempikin esim. lentoyhtiöiden ja hotellien alennuskampanjoiden aikana, tai jos majoitukseksi valitaan budjettitason hotelli.

Matkatarjous

Teemme tarjouksen matkasta toiveittesi mukaan. Voit lähettää meille pyynnön joko sivuillamme olevan lomakkeen kautta, sähköpostilla [email protected], tai soittamalla 040-515 6860 (arkisin 17-20).

Pyynnön jälkeen olemme sinuun henkilökohtaisesti yhteydessä ja käymme tarjouksen / matkaehdotuksen yhdessä läpi.

Kun hyväksyt tarjouksen, varaamme matkan, lähetämme sinulle varausvahvistuksen ja muut tarvittavat dokumentit sähköpostiisi.

Muistathan aina tarkistaa, että varausvahvistuksessa on kaikki oikein. Varsinkin nimien tulee olla oikein kirjoitettu eli täsmälleen kuin ne ovat kirjoitettu passiisi (Passissa ja lentovarauksessa tulee olla sama nimi).

Maksaminen

Varausmaksu: Matkan varausmaksu on 150 € per henkilö ja se tulee maksaa 7 päivän kuluessa varauksen vahvistumisesta. Jos varausmaksua ei ole tässä ajassa maksettu, peruuntuu varaus automaattisesti. 

Loppumaksu: Kaikkien matkapaketeiksi luokiteltujen matkojen kohdalla tulee loppumaksu maksaa viimeistään 45 päivää ennen matkalle lähtöä. Muiden varausten kohdalla tulee loppumaksu maksaa viimeistään 30 päivää ennen lähtöä tai erikseen sovittuna päivämääränä. Tarkemmat ehdot löytyvät matkaehdoistamme.

Matkanjärjestäjällä on oikeus peruttaa varaus, jos matkustaja ei ole maksanut matkan hintaa tai sen osaa viimeistään sovittuna maksupäivänä.

Peruutusehdot

Peruutuksella tarkoitetaan matkan kokonaan peruuntumista tai matkakohteen muuttumista. Matkustajalla on oikeus peruuttaa matka milloin tahansa ennen matkan alkamista. Käy katsomassa peruutusehtomme matkaehtojen kohdasta 4.1:

  Matkanjärjestäjällä on oikeus peruttaa varaus, jos matkustaja ei ole maksanut matkan hintaa tai sen osaa viimeistään sovittuna maksupäivänä.

  Muutokset matkaan

  Matkanjärjestäjän muutokset: Matkanjärjestäjä voi tarvittaessa tehdä matkajärjestelyihin kokonaisuuden kannalta vähäisiä muutoksia. Niitä ei lasketa matkapakettilain mukaan virheiksi, eivätkä ne oikeuta matkan peruuttamiseen tai hyvitykseen matkasta. Näitä ovat mm. lentoaikataulun muutokset enintään 12 tuntia alkuperäisestä (pois lukien force majeur tapauksista aiheutuvat muutokset) tai alkuperäisen majoituksen peruutuminen meistä rippumattomista syistä sekä vaihtuminen vastaavantasoiseen majoitukseen olettaen että uuden majoituksen sijainti ja muut toivotut palvelut eivät olennaisesti muutu.

  Asiakkaan toivomat muutokset: Asiakas voi halutessaan muuttaa lähtö- ja paluupäivämääriä, matkustajien tietoja tai kohdetta. Muutoksista ja/tai palvelujen osittaisista peruutuksista perimme palvelumaksun sekä toimenpiteestä aiheutuneet todelliset kulut (katso tarkemmin palveluhinnastosta).

  Jos matkaan on vähemmän kuin 45 vuorokautta muutos käsitellään peruutuksena ja noudatetaan peruutusehtoja (katso matkaehdot kohta 4). Avointa kauppaa koskevat säännöt ovat matkaehtojen kohdassa 4.1.

  Huom: lentojen suhteen lentoyhtiöt eivät usein salli mitään muutoksia lipunkirjoituksen jälkeen. Joidenkin matkojen kohdalla yhteistyökumppanimme eivät salli mitään muutoksia, jolloin kyseinen varaus pitää perua ja tehdä uusi varaus. Kerromme sinulle muutosehdoista aina varauksen yhteydessä.

  Passi ja Esta

  Yhdysvaltoihin turisti- tai työmatkalle lähtijöiltä Suomen kansalaisilta vaaditaan seuraavat dokumentit.

  • Passi. Passin tulee olla voimassa koko matkan ajan ja vain e-passi hyväksytään. E-passin merkkinä passin kannessa on erityinen e-passin merkki sekä elektroninen siru. Tällä hetkellä Suomen kansalaiset kuuluvat ns. ”Kuuden kuukauden klubiin” joka tarkoittaa, että passin on oltava voimassa ainoastaan tarkoitetun oleskelun keston aikana (eikä esim. 6 kuukautta matkan päättymisen jälkeen).
  • Voimassa oleva viisumi tai ESTA.
  • Matkaliput ja asiakirjat paluu- tai jatkolentoa varten.

  Lue kaikki vaatimukset täältä

  Matkavakuutus

  Suosittelemme vahvasti, että asiakkaalla on voimassoleva matkavakuutus ennen matkalle lähtöä. Vakuutuksen tulee olla tarpeeksi kattava esim. sairaustapauksia ajatellen. Varsinkin USA:ssa tarpeellisen hoidon saaminen ilman kattavaa vakuutusta voi olla sekä hankalaa että varsinkin hyvin kallista.

  Suosittelemme myös, että vakuuutukseen sisältyy peruutusturva.  Peruutusturva korvaa yleensä maksetut matkaliput, majoitukset, vuokra-autot, retket ja pääsyliput jos peruuntuminen johtuu omasta tai lähiomaisen äkillisestä sairaudesta, tapaturmasta tai kuolemasta.

  Vakuutus kannattaa ottaa hyvissä ajoin ennen matkan alkua. Tarkista vakuutusyhtiöstäsi tarkemmat ehdot.

  EU Pakettimatkadirektiivi 2015/2302

  Tähän matkapakettiin sovelletaan EU:n pakettimatkadirektiiviä (EU) 2015/2302. Se tarkoittaa, että sinuun sovelletaan kaikkia matkapaketteja koskevia EU-oikeuksia. Active Holidays Finland / AH USA Holidays on täysin vastuussa koko matkapaketin asianmukaisesta toteuttamisesta. Lisäksi olemme hankkineet lainsäädännössä edellytetyn suojan palauttaakseen maksusi ja, jos kuljetus sisältyy matkapakettiin, turvatakseen paluukuljetuksesi siltä varalta, että yrityksestämme tulee maksukyvytön. Saat lisätietoja direktiivin (EU) 2015/2302 mukaisista tärkeimmistä oikeuksista matkaehdoistamme (kohta 21). Lisätietoa saat myös tutustumalla Lakiin matkapalveluyhdistelmistä 

  Vastuullisena matkanjärjestäjänä toimii Active Holidays Finland, Y-tunnus 2183642-1. AH USA Holidays on Active Holidays Finlandin aputoiminimi.

  Muista ennen matkaa!
  • Käy lukemassa Ulkoministeriön matkustustiedote. Sieltä löytyy monenlaista hyödyllistä tietoa.
  • Koronavirustilanne Yhdysvalloissa. Lue lisää
  • Tarkista, että matkavakuutuksesi ja peruutusturvasi ovat kunnossa.
  • Ulkoministeriö suosittelee matkustusilmoitusta.
  • Tarkista, että USA:n ja/tai Kanadan maahantulovaatimukset ovat kunnossa (Esta, eSa, viisumi).
  • Tarkista mitä koronatodistuksia viranomaiset vaativat maahantulon yhteydessä täältä.
  • Tutustu matkailijan terveysoppaseen
  • Vaadituista rokotuksista saat tietoa täältä.

  Hätätilanteessa sinua palvelee ulkoministeriön ympärivuorokautinen päivystys.

  Heräsikö vielä kysymyksiä? Lue lisää täältä. Voit myös olla yhteydessä asiakaspalveluumme arkisin 17-20 puhelimitse 040-515 6860 tai sähköpostilla: [email protected]

  Kuvagalleria

  Ota meihin yhteyttä

  Ja suunnitellaan unelmiesi Amerikanloma yhdessä!

  Lähetä yhteystietosi klikkaamalla painiketta. Voit myös soittaa meille 040-515 6860 (ma, ke, pe 10-13). Tai lähettää sähköpostia [email protected]

  Räätälöity matka

  Minkä tasoista majoitusta etsit?

  Tietosuoja