13 päivän kiertomatka

Aurinkoisessa Floridasssa

alk. 1690€ / hlö *

*Alkaen hinta on esimerkkihinta joka koskee matkoja sesongin ulkopuolella ja perustuu halvimpiin julkaistuihin lentohintoihin turistiluokassa sekä yöpymiseen keskitason hotellissa jaetussa kahden hengen huoneessa. Lopullinen hinta voi olla alkaen/esimerkkihintaa halvempikin lentoyhtiöiden ja hotellien alennuskampanjoiden aikana, tai jos esim. valitaan budjettitason majoitus.

Koti > Kiertomatkat > Aurinkoinen Florida

Ainutlaatuinen kiertomatka, jossa voit tutustua aurinkoiseen Floridaan omaan tahtiin ja löytää uusia, upeita paikkoja: hienoja hiekkarantoja, trooppisia saaria ja jännittäviä elämyksiä.

 • Aloitat matkan Miamista. Voit tutustua Miamin kaupunkiin ja Miami Beachiin.
 • Vaellat Key Westin värikkään historian läpi ns. Pelikaanin polkua pitkin. Voit vaikka matkan varrella testata snorklaustaitosi John Pennekamp Coral Reef State Parkissa.
 • Käyt Key Westissä ja koet Key Westin nähtävyydet: Conch Tour -juna, Hemingwayn talo jne.
 • Tutustut Evergladesin suoalueeseen, joka on subtrooppinen alue ja turvapaikka ainutlaatuiselle villieläinten joukolle.
 • Ihailet hienoa auringonlaskua Naplesissa, Länsi-Floridan kruununjalokivessä.
 • Tarkkailet lintuja Ding Darlingin kansallisessa villieläinpuistossa.
 • Koet runsaasti aurinkoa, hiekkaa ja vettä Sarasotassa.
 • Tutustut manaatteihin lähellä Homosa Springsin villieläinpuistoa.
 • Tutustut koskemattomaan Crystal Riverin loistoon, joka on yksi Floridan kauniin rannikon ehdottomista helmistä.

Vinkki: Matkan ensimmäinen yö on buukattu Miamin lentokenttähotelliin koska monet lennot Suomesta Miamiin saapuvat myöhään iltapäivällä tai illalla. Voit aina vaihtaa majoituksen myös Miamin kaupunkiin tai Miami Beachille tai saapua päivää aikaisemmin ja viettää kaksi yötä Miamissa ennen kiertomatkan alkua. Kysy lisää tarjouksen yhteydessä.

Majoituksesta: Kiertomatka toteutetaan yhdessä Amerikkalaisen kumppanimme kanssa. He ovat valinneet pakettiin sopivimmat hotellit, yleensä kaksi vaihtoehtoa per pysähdys (standard ja upgrade). Voit kuitenkin halutessasi vaihtaa suositellun hotellin johonkin toiseen ja teemme sinulle räätälöidyn tarjouksen.

Matkaohjelma

1. päivä: Saapuminen Miamiin

Saavut Floridan Sunshine -osavaltioon. Noudat vuokra-autosi lentokentältä ja voit jatkaa matkaa hotellillesi.

Ajomatka: auton nouto
Hotellisuosituksemme: Sleep Inn Miami Airport (standard ja upgrade)

2. päivä: Miami - Key West

Tämän kiertomatkasi ensimmäisen päivän matka vie sinut etelään. Ylität 42 siltaa ja 32 saarta ajaessasi Overseas Highway -tietä aina Key Westiin saakka, joka on vain n. 150 km päässä Kuubasta. Key Largo on ensimmäinen korallisaarien ketjussa, jotka tunnetaan nimellä Florida Keys. Tähtivierailukohde on epäilemättä ainoa vedenalainen puisto Yhdysvalloissa, John Pennekamp Coral Reef State Park. Jatka matkaa Key Westille ja kävele Pelikaaniradalla tai ota Conch Tour -juna saadaksesi makua Key Westistä. Älä missaa Ernest Hemingwayn taloa, joka on yksi Key Westin kuuluisimmista julkkispyhäköistä.

Ajomatka: 260 km
Hotellisuosituksemme: DoubleTree Resort by Hilton Hotel Grand Key – Key West (standard) tai Fairfield Inn & Suites Key West at
The Keys Collection (upgrade)

3. päivä: Key West - Key Largo

Palaa tänään takaisin pitkin Overseas Highwaytä kohti Key Largoa. Muista pysähtyä matkan varrella, napata valokuvia ja nauti tuoretta kalaa valitsemassasi ravintolassa. Yöpyminen Key Largossa.

Ajomatka: 265 km
Hotellisuosituksemme: Bayside Inn Key Largo (standard) tai Holiday Inn Key Largo (upgrade)

4. päivä: Key Largo - Everglades - Naples

Tänään ylität “Alligaattorikujan” Evergladesin kansallispuistossa. Vietä aikaa vierailukeskuksessa (Visitor´s Center) ja kokeile vaikka hypätä Airboattien kyytiin, jotka tarjoavat jännittävän kokemuksen suolla. Jatka kohti upeaa Naplesin kaupunkia, josta löytyy niin design -kauppoja kuin fine dining -ravintoloita kauniin Meksikonlahden rannalla.

Ajomatka: 218 km
Hotellisuosituksemme: Red Roof Plus+ & Suites Naples (standard) tai Naples Beach Hotel & Golf Club (upgrade)

5. päivä: Naples

Koko päivä aikaa rentoutua ja nauttia Naplesin kaupungista ja rannoista.

Ajomatka: makusi mukaan
Hotellisuosituksemme: Red Roof Plus+ & Suites Naples (standard) tai Naples Beach Hotel & Golf Club (upgrade)

6. päivä: Naples - Sarasota

Jatka pohjoiseen Sarasotaan ohittamalla suositut Fort Myersin ja Venicen rannat. Voit pysähtyä ja käydä tutustumassa Thomas Edisonin ja Henry Fordin talviasuntoon Fort Myersin ulkopuolella. Harkitse pientä kiertoliikettä hurmaaville Sanibelin ja Captivan trooppisille saarille. Käy Dapt Darlingin State Parkissa Captivalla, josta voit vuokrata polkupyöriä nauttiaksesi Floridan kasvistosta ja eläimistöstä tai tehdä kajakkimatkan mangrovien läpi.

Ajomatka: 160 km
Hotellisuosituksemme: Comfort Suites Sarasota (standard) tai Sandcastle Resort at Lido Beach (upgrade)

7. päivä: Sarasota - Crystal River

Matkustat tänään pohjoiseen ja sisämaahan päin, kun suuntaat kohti Crystal Riveriä. Pysähdy matkalla Homosassa Springsissä, jossa sijaitsee Nature World, uhanalaisten manaattien luonnonsuojelualue.

Ajomatka: 290 km
Hotellisuosituksemme: Best Western Crystal River Resort (standard) tai Plantation on Crystal River (upgrade)

8. päivä: Crystal River - St. Augustine

Vieraile tänä aamuna Silver Springs Parkissa, jossa ensimmäiset Tarzan-elokuvat kuvattiin, tai nauti lasipohja veneretkestä Silver Springsin kristallinkirkkailla vesillä. Ohita Ocalan kansallismetsä Palatkan kautta St. Augustineen. Ponce De Leon saapui tänne vuonna 1513 etsimään ikuista nuoruutta. Voit vierailla myyttisessä ‘Nuoruuden lähteessä’  (Fountain of Youth).

Ajomatka: 200 km
Hotellisuosituksemme: The Ponce St. Augustine Hote (standard) tai Guy Harvey Resort St. Augustine Beach (upgrade)

9. päivä: St Augustine - Orlando

Vieraile tänään kuuluisalla Daytona Beachillä ennen kuin lähdet kohti maailman teemapuistojen pääkaupunkia Orlandoa kohti, joka toimii tukikohtanasi seuraavien kolmen yön ajan.

Ajomatka: 180 km
Hotellisuosituksemme: Champions World Resort (standard) tai Wyndham Orlando Resort Int’l Drive (upgrade)

10-11 päivä: Orlando

Vaikein päätös tänään ja huomenna on päättää, missä teemapuistoissa vierailet. Valittavina on esim. Disney’s Magic Kingdom, Epcot Center, MGM ja Animal Kingdom, Universal Studios, Islands of Adventure tai SeaWorld. Hyvää aurinkovoidetta ja mukavia kävelykenkiä suositellaan. (Huom: teemapuistojen sisäänpääsy ei sisälly matkan hintaan)

Ajomatka: makusi mukaan
Hotellisuosituksemme: Champions World Resort (standard) tai Wyndham Orlando Resort Int’l Drive (upgrade)

12. päivä: Orlando - Cocoa Beach

Aja itään Floridan avaruusrannikolle ja laskeudu Cocoa Beachille, joka on itärannikon ‘Surfing Hall of Famen’ -koti. Haluat ehkä tutustua maailmankaikkeuteen NASA:n Kennedy Space Centerissä tai kävellä kuuluisalla Cocoa Beach -laiturilla ja nauttia kaupoista, ruoasta ja Atlantin Valtameren ilmasta.

Ajomatka: 100 km
Hotellisuosituksemme: International Palms Resort & Conference Center Cocoa Beach (standard) Best Western Cocoa Beach (upgrade)

13. päivä: Cocoa Beach - Miami

Viimeinen etappi kohti Miamia ja vuokra-auton palautus. Riippuen valitsemistasi lennoista, paluu Suomeen joko samana iltana tai seuraavana päivänä.

Ajomatka: 412 km
Hotellisuosituksemme: Mikäli paluulentosi on aikaisemmin illalla, suosittelemme hotellin varaamista vielä yhdeksi yöksi, jotta voit rauhassa nauttia viimeisestä päivästä. (huom: ylim. yö ei sisälly matkapaketin hintaan).

Matkan Tiedot

12 yön hinta alkaen 1690€ / hlö  (lapset 2-11v jopa -40%).

HINTAAN SISÄLTYY

 • Lennot: Helsinki – Miami – Helsinki turistiluokassa. Sis. käsimatkatavaran, ateriat mannertenvälisten lentojen aikana ja yhden laukun ruumaan (riippuen lentoyhtiöstä, myös ilmaisen istuinpaikkavarauksen).
 • Majoitus: 12 yön majoituksen valitsemassasi hotellissa.
 • Ateriat: Mannermaisen (kahvia, muroja, bageleita jne) tai amerikkalaisen aamiaisen mikäli valitsemaasi hotelliin kuuluu aamiainen.
 • USA Holidays 24/7 hätäpäivystys. Lue lisää.
 • Autovuokraus 13 vrk: Vakuutukset sisältävä keskikokoisen auton vuokraus. Upgrade saatavilla lisämaksusta (esim. kaupunkimaasturiin tai avoautoon).
 • Ajopaketti: Sisältää kartan, esitteitä ja yksityiskohtaiset ajo-ohjeet.

EI SISÄLLY HINTAAN

 • Matkavakuutus.
 • ESTA matkustuslupa.
 • Muut ateriat kun mitä on mainittu.
 • Tietullit, polttoaine, pysäköintimaksut, sisäänpääsymaksut kansallispuistoihin tai muihin paikkoihin.
 • Vuokra-auton lisäpalvelut (esim GPS ja lastenistuimet).

 

Tärkeää lisätietoa

Matkapaketin räätälöinti

Tätä matkapakettia on mahdollista muokata toiveittesi mukaan.

Matkapaketissa mainitut hotellit ovat esimerkkejä ja voit aina valita toisen hotellin, josta annamme sinulle tarjouksen. Voit myös pyytää meiltä tarjousta lisäöistä tai -viikoista.

Kiertomatkoilla voit muokata reittiä juuri sinulle sopivaksi lisäämällä / poistamalla kohteita tai matkapäiviä.

Pakettien esimerkkihinnat perustuvat turistiluokan lentoihin. Voit aina pyytää meiltä tarjousta Premium Economy tai Business luokan lennoista.

Jokaiseen matkapakettiin on mahdollisuus valita lisäpalveluja esimerkiksi lentokenttäkuljetukset (jos eivät sisälly), autonvuokra (jos ei sisälly), aktivitteetteja, päiväretkiä, lippuja huvipuistoihin, nähtävyyksiin ja tapahtumiin.

Matkan hinta

Sivulla esitetty 'alkaen' hinta on esimerkkihinta,  joka koskee matkoja sesongin ulkopuolella ja perustuu yleensä halvimpiin julkaistuihin lentohintoihin turistiluokassa sekä yöpymiseen keskitason hotellissa jaetussa kahden hengen huoneessa. Matkasi lopullinen hinta voi olla alkaen/esimerkkihintaa halvempikin esim. lentoyhtiöiden ja hotellien alennuskampanjoiden aikana, tai jos majoitukseksi valitaan budjettitason hotelli.

Matkatarjous

Teemme tarjouksen matkasta toiveittesi mukaan. Voit lähettää meille pyynnön joko sivuillamme olevan lomakkeen kautta, sähköpostilla [email protected], tai soittamalla 040-515 6860 (arkisin 17-20).

Pyynnön jälkeen olemme sinuun henkilökohtaisesti yhteydessä ja käymme tarjouksen / matkaehdotuksen yhdessä läpi.

Kun hyväksyt tarjouksen, varaamme matkan, lähetämme sinulle varausvahvistuksen ja muut tarvittavat dokumentit sähköpostiisi.

Muistathan aina tarkistaa, että varausvahvistuksessa on kaikki oikein. Varsinkin nimien tulee olla oikein kirjoitettu eli täsmälleen kuin ne ovat kirjoitettu passiisi (Passissa ja lentovarauksessa tulee olla sama nimi).

Maksaminen

Varausmaksu: Matkan varausmaksu on 150 € per henkilö ja se tulee maksaa 7 päivän kuluessa varauksen vahvistumisesta. Jos varausmaksua ei ole tässä ajassa maksettu, peruuntuu varaus automaattisesti. 

Loppumaksu: Kaikkien matkapaketeiksi luokiteltujen matkojen kohdalla tulee loppumaksu maksaa viimeistään 45 päivää ennen matkalle lähtöä. Muiden varausten kohdalla tulee loppumaksu maksaa viimeistään 30 päivää ennen lähtöä tai erikseen sovittuna päivämääränä. Tarkemmat ehdot löytyvät matkaehdoistamme.

Matkanjärjestäjällä on oikeus peruttaa varaus, jos matkustaja ei ole maksanut matkan hintaa tai sen osaa viimeistään sovittuna maksupäivänä.

Peruutusehdot

Peruutuksella tarkoitetaan matkan kokonaan peruuntumista tai matkakohteen muuttumista. Matkustajalla on oikeus peruuttaa matka milloin tahansa ennen matkan alkamista. Käy katsomassa peruutusehtomme matkaehtojen kohdasta 4.1:

  Matkanjärjestäjällä on oikeus peruttaa varaus, jos matkustaja ei ole maksanut matkan hintaa tai sen osaa viimeistään sovittuna maksupäivänä.

  Muutokset matkaan

  Matkanjärjestäjän muutokset: Matkanjärjestäjä voi tarvittaessa tehdä matkajärjestelyihin kokonaisuuden kannalta vähäisiä muutoksia. Niitä ei lasketa matkapakettilain mukaan virheiksi, eivätkä ne oikeuta matkan peruuttamiseen tai hyvitykseen matkasta. Näitä ovat mm. lentoaikataulun muutokset enintään 12 tuntia alkuperäisestä (pois lukien force majeur tapauksista aiheutuvat muutokset) tai alkuperäisen majoituksen peruutuminen meistä rippumattomista syistä sekä vaihtuminen vastaavantasoiseen majoitukseen olettaen että uuden majoituksen sijainti ja muut toivotut palvelut eivät olennaisesti muutu.

  Asiakkaan toivomat muutokset: Asiakas voi halutessaan muuttaa lähtö- ja paluupäivämääriä, matkustajien tietoja tai kohdetta. Muutoksista ja/tai palvelujen osittaisista peruutuksista perimme palvelumaksun sekä toimenpiteestä aiheutuneet todelliset kulut (katso tarkemmin palveluhinnastosta).

  Jos matkaan on vähemmän kuin 45 vuorokautta muutos käsitellään peruutuksena ja noudatetaan peruutusehtoja (katso matkaehdot kohta 4). Avointa kauppaa koskevat säännöt ovat matkaehtojen kohdassa 4.1.

  Huom: lentojen suhteen lentoyhtiöt eivät usein salli mitään muutoksia lipunkirjoituksen jälkeen. Joidenkin matkojen kohdalla yhteistyökumppanimme eivät salli mitään muutoksia, jolloin kyseinen varaus pitää perua ja tehdä uusi varaus. Kerromme sinulle muutosehdoista aina varauksen yhteydessä.

  Passi ja Esta

  Yhdysvaltoihin turisti- tai työmatkalle lähtijöiltä Suomen kansalaisilta vaaditaan seuraavat dokumentit.

  • Passi. Passin tulee olla voimassa koko matkan ajan ja vain e-passi hyväksytään. E-passin merkkinä passin kannessa on erityinen e-passin merkki sekä elektroninen siru. Tällä hetkellä Suomen kansalaiset kuuluvat ns. ”Kuuden kuukauden klubiin” joka tarkoittaa, että passin on oltava voimassa ainoastaan tarkoitetun oleskelun keston aikana (eikä esim. 6 kuukautta matkan päättymisen jälkeen).
  • Voimassa oleva viisumi tai ESTA.
  • Matkaliput ja asiakirjat paluu- tai jatkolentoa varten.

  Lue kaikki vaatimukset täältä

  Matkavakuutus

  Suosittelemme vahvasti, että asiakkaalla on voimassoleva matkavakuutus ennen matkalle lähtöä. Vakuutuksen tulee olla tarpeeksi kattava esim. sairaustapauksia ajatellen. Varsinkin USA:ssa tarpeellisen hoidon saaminen ilman kattavaa vakuutusta voi olla sekä hankalaa että varsinkin hyvin kallista.

  Suosittelemme myös, että vakuuutukseen sisältyy peruutusturva.  Peruutusturva korvaa yleensä maksetut matkaliput, majoitukset, vuokra-autot, retket ja pääsyliput jos peruuntuminen johtuu omasta tai lähiomaisen äkillisestä sairaudesta, tapaturmasta tai kuolemasta.

  Vakuutus kannattaa ottaa hyvissä ajoin ennen matkan alkua. Tarkista vakuutusyhtiöstäsi tarkemmat ehdot.

  EU Pakettimatkadirektiivi 2015/2302

  Tähän matkapakettiin sovelletaan EU:n pakettimatkadirektiiviä (EU) 2015/2302. Se tarkoittaa, että sinuun sovelletaan kaikkia matkapaketteja koskevia EU-oikeuksia. Active Holidays Finland / AH USA Holidays on täysin vastuussa koko matkapaketin asianmukaisesta toteuttamisesta. Lisäksi olemme hankkineet lainsäädännössä edellytetyn suojan palauttaakseen maksusi ja, jos kuljetus sisältyy matkapakettiin, turvatakseen paluukuljetuksesi siltä varalta, että yrityksestämme tulee maksukyvytön. Saat lisätietoja direktiivin (EU) 2015/2302 mukaisista tärkeimmistä oikeuksista matkaehdoistamme (kohta 21). Lisätietoa saat myös tutustumalla Lakiin matkapalveluyhdistelmistä 

  Vastuullisena matkanjärjestäjänä toimii Active Holidays Finland, Y-tunnus 2183642-1. AH USA Holidays on Active Holidays Finlandin aputoiminimi.

  Muista ennen matkaa!
  • Käy lukemassa Ulkoministeriön matkustustiedote. Sieltä löytyy monenlaista hyödyllistä tietoa.
  • Koronavirustilanne Yhdysvalloissa. Lue lisää
  • Tarkista, että matkavakuutuksesi ja peruutusturvasi ovat kunnossa.
  • Ulkoministeriö suosittelee matkustusilmoitusta.
  • Tarkista, että USA:n ja/tai Kanadan maahantulovaatimukset ovat kunnossa (Esta, eSa, viisumi).
  • Tarkista mitä koronatodistuksia viranomaiset vaativat maahantulon yhteydessä täältä.
  • Tutustu matkailijan terveysoppaseen
  • Vaadituista rokotuksista saat tietoa täältä.

  Hätätilanteessa sinua palvelee ulkoministeriön ympärivuorokautinen päivystys.

  Heräsikö vielä kysymyksiä? Lue lisää täältä. Voit myös olla yhteydessä asiakaspalveluumme arkisin 17-20 puhelimitse 040-515 6860 tai sähköpostilla: [email protected]

  Kuvagalleria

  Ota meihin yhteyttä

  Ja suunnitellaan unelmiesi Amerikanloma yhdessä!

  Lähetä yhteystietosi klikkaamalla painiketta. Voit myös soittaa meille 040-515 6860 (ma, ke, pe 10-13). Tai lähettää sähköpostia [email protected]

  Räätälöity matka

  Minkä tasoista majoitusta etsit?

  Tietosuoja