Tietoa Meistä

Koti > Tietoa Meistä

Olemme kesällä 2021 avautunut uusi suomalainen matkatoimisto, joka on erikoistunut Pohjois-Amerikan matkoihin. Tarjoamme Suomen laajimman valikoiman matkoja Amerikkaan.

Lähtökohtanamme on, että pystymme palvelemaan asiakkaitamme suurella asiantuntemuksella. Olemme erikoistuneet matkoihin Pohjois-Amerikkaan sillä kaikki matkakonsulttimme ovat joko asuneet siellä pidempiä ajanjaksoja tai viettäneet paljon aikaa tutustuen myymiimme matkakohteisiin henkilökohtaisesti. Voimme siksi tarjota asiakkaillemme ainutlaatuisen asiakaskokemuksen ja jakaa parhaita vinkkejä ja neuvoja perustuen omiin kokemuksiimme.

Olemme myös sitoutuneet erittäin korkeatasoiseen palveluun taataksemme asiakkaillemme laadukkaan Amerikan loman. Olemme valinneet kumppaneiksemme Pohjois-Amerikan matkailualan johtavia toimijoita. Tarjoamme henkilökohtaista palvelua sekä ennen matkaa että sen aikana. Lisäksi kaikki matkamme sisältävät 24/7 suomenkielisen hätäpalvelun mikäli asiakkaan tarvitsee ottaa meihin yhteyttä matkan aikana.

Valikoimaamme kuuluu kaupunkilomia, rantalomia, kiertomatkoja, aktiivilomia ja yhdistelmälomia. Meillä on tällä hetkellä (elokuu 2021) myynnissä jo yli 20 erilaista matkapakettia ja yli 50 eri kohdetta. Tarjolla on myös kohteita, joihin ei ole aiemmin tehty pakettimatkoja Suomesta. Kaikki matkamme ovat täysin räätälöitävissä juuri sellaiseksi kuin asiakas toivoo.

Myymme myös räätälöityjä ryhmämatkoja, joissa teemme asiakkaalle matkasuunnitelman heidän toiveidensa mukaan. Tervetuloa tutustumaan tarjontaamme!

Ps. Olemme luonnollisesti Kilpailu- ja kuluttajaviraston vastuullinen matkanjärjestäjä. Joten vaikka emme ole olleet alalla vuosikausia, voit silti tilata matkan meiltä luottavaisin mielin 🙂

Meidän valttimme

  • Asiantuntemus: Meillä on vuosien kokemus  Amerikanmatkailusta. Tunnemme kohteemme erinomaisesti koska olemme käyneet ne itse katsastamassa. Siksi voimme tarjota sinulle parhaat vinkit ja luotettavimmat kumppanit.
  • Laaja Valikoima: Olemme keskittyneet pelkästään Pohjois-Amerikan matkoihin ja löydät meiltä Suomen laajimman valikoiman kohteita Yhdysvalloissa ja Kanadassa. Meiltä löytyy myös paljon kohteita, joihin ei ole aiemmin tehty pakettimatkoja Suomesta.
  • Palvelu: Huolehdimme jokaisesta yksityiskohdastasi ennen matkaa, sen aikana ja jälkeen. Tukenasi on 24/7 asiakaspalvelu mikäli haluat olla meihin yhteydessä matkasi aikana.
  • Turvallisuus: Olemme Kilpailu- ja kuluttajaviraston valmismatkarekisterin jäsen. Se tarkoittaa, että vakuutemme kattaa koko matkasi alusta loppuun. 
  • Joustavuus: Kaikki matkamme ovat ‘vain’ matkaehdotuksia. Jos jokin matka ei ole sinulle täysin sopiva, kerro meille toiveesi ja räätälöimme juuri sinulle sopivan paketin. Ilman lisäkustannuksia! 
  • Laatu: Olemme valinneet matkapaketteihimme lennot, hotellit ja muut palvelut omien ja yhteistyökumppaniemme kokemuksien sekä asiakasarvioiden perusteella. Pyrimme tarjoamaan aina asiakkaillemme mahdollisimman laadukkaan matkakokemuksen alusta loppuun.

Ota meihin yhteyttä

Ja suunnitellaan unelmiesi Amerikanloma yhdessä!

Lähetä yhteystietosi alla alevalla lomakkeella. Voit myös soittaa meille 040-515 6860 (arkisin 17-20). Tai lähettää sähköpostia [email protected]

Räätälöity matka

Minkä tasoista majoitusta etsit?

Tietosuoja