Valitse useasta eri kohteesta omasi

Rantaloma Etelä-Kaliforniassa

alk. 1350 € / hlö *

*Alkaen hinta on esimerkkihinta joka koskee matkoja sesongin ulkopuolella ja perustuu halvimpiin julkaistuihin lentohintoihin turistiluokassa sekä yöpymiseen keskitason hotellissa jaetussa kahden hengen huoneessa. Lopullinen hinta voi olla alkaen/esimerkkihintaa halvempikin lentoyhtiöiden ja hotellien alennuskampanjoiden aikana, tai jos esim. valitaan budjettitason majoitus.

Koti > Rantalomat > Etelä-Kalifornian rannat

Kalifornian rannikot ovat osa Kalifornialaista unelmaa. Beach Boysista Baywatchiin lukemattomat bändit, elokuvat ja sarjat ovat laittaneet Kalifornian rannikon tiukasti maailmankartalle. Olemme koonneet tähän matkapakettiin eteläisen Kalifornian parhaat rantalomakohteet, joista voit valita omasi!

Rantaloma Kaliforniassa on hieman erilaista kuin vaikkapa Floridassa. Rantahuvit ja auringonotto ovat toki suosittua ajanviettoa mutta koska merivesi ei edes San Diegossa ole keskikesällä kuin 20 astetta, vaatii uiminen hieman enemmän sisua. Vaikka uiminen jäisikin vähemmälle, niin eteläisestä Kaliforniasta löytyy lukemattomia kauniita rantakohteita, joissa korostuvat rento ilmapiiri ja jotka suorastaan kutsuvat luoksensa lomailemaan.

Olemme valinneet 12 parasta rantalomakohdetta San Diegon ja Los Angelesin alueilta. Voit tutustua niihin tarkemmin ja valita sinulle sopivimman tai sopivimmat kohteet ja me räätälöimme sinulle omanlaisesi rantaloman. Voit esimerkiksi yhdistää useamman kohteen ja viettää jokaisessa haluamasi ajan.

12 upeaa rantakohdetta Etelä-Kaliforniassa (alkaen etelästä):

Coronado ja La Jolla (San Diegon alue): Noin 3 km pitkä Coronado-ranta on suosittu perheiden ja pariskuntien keskuudessa rauhallisen meriveden, kuohuviinin ja legendaaristen auringonlaskujen ansiosta. Lisäksi ranta on kivenheiton päässä Orange Avenuesta, josta löydät paljon ravintoloita ja kauppoja.

Hieman Coronadosta pohjoiseen, La Jolla on yksi San Diegon kauneimmista alueista ja tarjoaa upeita rantaviivoja ja seikkailumahdollisuuksia. La Jolla Shores (pääranta) on erinomainen perheille. Vedet ovat rauhallisia, rantaviiva on pitkä ja sieltä löytyy rantapuisto, jossa on leikkipaikka.

Carlsbad: Carlsbadin historia turistikohteena juontaa juurensa 1880-luvulle, jolloin paikallinen maanviljelijä löysi mineraalilähteitä ja syntyi kylpyläkaupunki. Tänään – teemapuiston, golfkenttien ja mukavan rannan ansiosta – Carlsbadista on tullut suosittu perhekohde.

n. 50km pohjoiseen San Diegon keskustasta, Carlsbad tarjoaa perheystävällisiä seikkailuja kaikille. Suurin nähtävyys on epäilemättä LEGOLAND California Resort. Myös lähellä vettä sijaitsevassa Carlsbad Villagessa on yli 100 ainutlaatuista kauppaa, jotka on pakattu muutaman kävelymatkan päässä. Kaupungilla on myös erityinen paikka juoksijoiden sydämissä. Maaliskuun lopussa pidetty merenranta Carlsbad 5000 on tasainen ja nopea koko päivän tapahtuma, johon voivat osallistua kaikki pikkulapsista olympialaisiin. Tammikuun Carlsbad Marathon and Half on yhtä suosittu tuulisen radan ja merinäköalan ansiosta.

San Clemente: San Clemente on rantakohde isolla ärrällä, joka sijaitsee San Diegon ja Los Angelesin puolessa välissä. San Clemente on unelmoiva Etelä-Kalifornialainen pikkukaupunki, josta löytyy täydellisiä aaltoja, huojuvia palmuja ja hohtavia auringonlaskuja. San Clemente on myös tunnettu upeasta espanjalaisesta arkkitehtuuristaan punaisine tiilikattoineen.
Laguna Beach (etelä LA): Se mikä erottaa Laguna Beachin parhaiten muista rantakohteista on sen rantapoukamat, joiden veroisia on vaikea löytää muualta Etelä-Kaliforniasta. Laguna Beachissä on myös vireä taideskene sekä suuri luonnonsuojelualue pyöräilyyn ja patikointiin sekä viehättävä ostosalue, jonne voi vaikka hursitella sähköpyörällä.

Huntington ja Newport Beach (LA alue): Newport Beachillä on samanlainen tunnelma kuin Laguna Beachillä, mutta ehkä vähän isommassa mittakaavassa. Newport Beach tarjoaa yli 15 km rantaviivaa sekä erilaisia mukavuuksia, kuten Lido Marina Village -ostoskeskus ja Balboa Fun Zone -huvipuisto.

Harvat Golden State -kohteet ovat yhtä pohjimmiltaan Kalifornialaisia kuin Huntington Beach. Huntington Beachillä on Surf City USA -nimensä mukaisesti rento meininki. Tässä Newport Beachin ja Long Beachin välissä sijaitsevassa rannikkokaupungissa on kilometreittäin rantoja, jotka houkuttelevat urheiluharrastajia, perheitä ja koiran ystäviä joukkoonsa. Alueelta löytyy myös 1400 hehtaarin suuruinen ekologinen suojelualue ja keskusta, joka on täynnä ravintoloita, baareja ja hotelleja.

Manhattan, Hermosa ja Redondo Beach (LA alue): Lähimmät rannat Los Angelesin kv. lentokenttää aivan sen eteläpuolella ovat Manhattanin, Hermosan ja Redondon rannat. Kohteet sopivat erityisesti niille, jotka eivät halua olla tekemisissä Venice Beachille ja Santa Monicaan kokoontuvien turistijoukkojen kanssa.

Manhattan Beachiltä löydät kauniin hiekkarannan, jossa on erinomaiset aallot surffaajille, sekä rantapromenadin, jota reunustavat vaikuttavat merenrantakodit, rantalentopallokentät sekä laiturin, josta on uskomattomat näkymät läheiselle Palos Verdesin niemimaalle – varsinkin auringonlaskun aikaan.

Hermosa Beachillä on melkein 4 kilometriä merenrantaa ja se on yksi Los Angelesin alueen suosituimmista rannoista erinomaisten surffausmahdollisuuksien, hyvien uintialueiden ja beach volley -kenttien ansiosta.

Redondo Beach on osa Los Angelesin piirikunnan South Bayn aluetta. Redondon maamerkkinä on laituri, joka on niin suuri, että siellä on useita ravintoloita, kauppoja ja jopa elävää musiikkia. Itse rantakin on tilava, joten se sopii erinomaisesti suurille ryhmille ja niille, jotka nauttivat uimisesta, surffauksesta ja purjelautailusta.

Venice Beach ja Santa Monica (LA alue): Jyrkkä, taiteellinen, tyylikäs ja hieman outo – tervetuloa Venice Beachille. Santa Monican eteläpuolella Tyynenmeren valtatien varrella on Venice Beach – tai yksinkertaisesti Venice.  Italian esikuvansa mukaisesti se on kanavilla, piazzoilla, jalankulkusilloilla, laguunilla rakennettu alue. , joka on kuitenkin enemmän kuuluisa tänä päivänä omituisista tapahtumista sen ikonisella rantakadulla, jossa miimit, jonglöörit, muusikot ja kaikenlaiset katutaiteilijat esiintyvät aamusta iltaan.

Santa Monicassa voit viettää klassisen Kalifornialaisen rantaloman – auringontäytteisen ja hieman hemmottelevan. Voisi sanoa, että Santa Monica on juuri sitä, mitä monet ihmiset kuvittelevat matkustaessaan Kaliforniaan ja Los Angelesiin. Se on osa Los Angelesin kaupunkia, mutta silti rantakohde ja siksi merellä on suuri vaikutus paikalliseen elämäntapaan. Santa Monican rento, jalankulkijoille ja pyöräilijöille sopiva ilmapiiri tekee tutustumisen rannikkoon helpoksi.

Etelä-Kalifornian kulttuurikeskus Santa Monica tarjoaa lukuisia taidegallerioita ympäri kaupunkia. Esittävästä taiteesta intiimi Broad Stage esittelee konsertissa merkittäviä jazz-, klassisen ja maailmanmusiikin esiintyjiä, ja arvostettuja teatteriesityksiä.

Santa Monica on myös kuuluisa Route 66 päätöspisteenä. Reitin loppumista muistuttaa Santa Monican laiturilla oleva kyltti. Laiturilla voit ihailla upeita rannikkonäkymiä maailman ainoan aurinkoenergialla toimivan maailmanpyörän huipulta Pacific Park -huvipuistossa.

Vinkki: Kaikista kohteista on helppo tehdä päiväretkiä muihin, mielenkiintoisiin paikkoihin esimerkiksi Santa Catalinan saarelle, Malibuun, Santa Barbaraan tai joihinkin Etelä-Kalifornian viinialueista.

Etelä-Kalifornian rantapakettimme sisältää menopaluu lennot Los Angelesiin, 7 yön majoituksen valitsemassasi kohteessa (tai useammassa kohteessa) sekä autonvuokran koko loman ajaksi. 

Matkan Tiedot

7 yön hinta alkaen 1350€ / hlö  (lapset 2-11v jopa -40%).

HINTAAN SISÄLTYY

 • Lennot: Helsinki – Los Angeles – Helsinki turistiluokassa. Sis. käsimatkatavaran, ateriat mannertenvälisten lentojen aikana ja yhden laukun ruumaan (riippuen lentoyhtiöstä, myös ilmaisen istuinpaikkavarauksen).
 • Majoitus: 7 yön majoituksen valitsemassasi hotellissa/hotelleissa.
 • Ateriat: Mannermaisen (kahvia, muroja, bageleita jne) tai amerikkalaisen aamiaisen mikäli valitsemaasi hotelliin kuuluu aamiainen.
 • USA Holidays 24/7 hätäpäivystys.
 • Autovuokraus 7 vrk: Vakuutukset sisältävä keskikokoisen auton vuokraus. Upgrade saatavilla lisämaksusta (esim. kaupunkimaasturiin tai avoautoon).

EI SISÄLLY HINTAAN

 • Matkavakuutus.
 • ESTA matkustuslupa.
 • Muut ateriat kun mitä on mainittu.
 • Resort fee, mikäli valitsemasi hotelli veloittaa sen. Maksulla katetaan hotellin palveluja kuten wifi, kuntosali, puhelut jne. ja se maksetaan paikan päällä.
 • Vuokra-auton lisäpalvelut (esim GPS ja lastenistuimet) sekä tietullit, polttoaine, pysäköintimaksut.

LISÄPALVELUT

Haluatko kokea matkasi aikana vieläkin enemmän? Kysy meiltä suosituksia erilaisista aktiviteeteista, retkistä ja muista lisäpalveluista. Voit tutustua Los Angelesin alueen aktivitetteihin etukäteen täältä. ja San Diegon täältä. Varaa itse tai autamme mielellämme! 

Hotellisuositukset

Olemme valinneet tähän matkapakettiin useita laadukkaita majoitusvaihtoehtoja omien kokemuksiemme, niiden sijainnin sekä yleisten asiakasarvioiden perusteella. Voit myös aina valita jonkun muun majoituksen, autamme sinua valitsemaan mielellämme!

Tärkeää lisätietoa

Matkapaketin räätälöinti

Tätä matkapakettia on mahdollista muokata toiveittesi mukaan.

Matkapaketissa mainitut hotellit ovat esimerkkejä ja voit aina valita toisen hotellin, josta annamme sinulle tarjouksen. Voit myös pyytää meiltä tarjousta lisäöistä tai -viikoista.

Kiertomatkoilla voit muokata reittiä juuri sinulle sopivaksi lisäämällä / poistamalla kohteita tai matkapäiviä.

Pakettien esimerkkihinnat perustuvat turistiluokan lentoihin. Voit aina pyytää meiltä tarjousta Premium Economy tai Business luokan lennoista.

Jokaiseen matkapakettiin on mahdollisuus valita lisäpalveluja esimerkiksi lentokenttäkuljetukset (jos eivät sisälly), autonvuokra (jos ei sisälly), aktivitteetteja, päiväretkiä, lippuja huvipuistoihin, nähtävyyksiin ja tapahtumiin.

Matkan hinta

Sivulla esitetty 'alkaen' hinta on esimerkkihinta,  joka koskee matkoja sesongin ulkopuolella ja perustuu yleensä halvimpiin julkaistuihin lentohintoihin turistiluokassa sekä yöpymiseen keskitason hotellissa jaetussa kahden hengen huoneessa. Matkasi lopullinen hinta voi olla alkaen/esimerkkihintaa halvempikin esim. lentoyhtiöiden ja hotellien alennuskampanjoiden aikana, tai jos majoitukseksi valitaan budjettitason hotelli.

Matkatarjous

Teemme tarjouksen matkasta toiveittesi mukaan. Voit lähettää meille pyynnön joko sivuillamme olevan lomakkeen kautta, sähköpostilla [email protected], tai soittamalla 040-515 6860 (arkisin 17-20).

Pyynnön jälkeen olemme sinuun henkilökohtaisesti yhteydessä ja käymme tarjouksen / matkaehdotuksen yhdessä läpi.

Kun hyväksyt tarjouksen, varaamme matkan, lähetämme sinulle varausvahvistuksen ja muut tarvittavat dokumentit sähköpostiisi.

Muistathan aina tarkistaa, että varausvahvistuksessa on kaikki oikein. Varsinkin nimien tulee olla oikein kirjoitettu eli täsmälleen kuin ne ovat kirjoitettu passiisi (Passissa ja lentovarauksessa tulee olla sama nimi).

Maksaminen

Varausmaksu: Matkan varausmaksu on 150 € per henkilö ja se tulee maksaa 7 päivän kuluessa varauksen vahvistumisesta. Jos varausmaksua ei ole tässä ajassa maksettu, peruuntuu varaus automaattisesti. 

Loppumaksu: Kaikkien matkapaketeiksi luokiteltujen matkojen kohdalla tulee loppumaksu maksaa viimeistään 45 päivää ennen matkalle lähtöä. Muiden varausten kohdalla tulee loppumaksu maksaa viimeistään 30 päivää ennen lähtöä tai erikseen sovittuna päivämääränä. Tarkemmat ehdot löytyvät matkaehdoistamme.

Matkanjärjestäjällä on oikeus peruttaa varaus, jos matkustaja ei ole maksanut matkan hintaa tai sen osaa viimeistään sovittuna maksupäivänä.

Peruutusehdot

Peruutuksella tarkoitetaan matkan kokonaan peruuntumista tai matkakohteen muuttumista. Matkustajalla on oikeus peruuttaa matka milloin tahansa ennen matkan alkamista. Käy katsomassa peruutusehtomme matkaehtojen kohdasta 4.1:

  Matkanjärjestäjällä on oikeus peruttaa varaus, jos matkustaja ei ole maksanut matkan hintaa tai sen osaa viimeistään sovittuna maksupäivänä.

  Muutokset matkaan

  Matkanjärjestäjän muutokset: Matkanjärjestäjä voi tarvittaessa tehdä matkajärjestelyihin kokonaisuuden kannalta vähäisiä muutoksia. Niitä ei lasketa matkapakettilain mukaan virheiksi, eivätkä ne oikeuta matkan peruuttamiseen tai hyvitykseen matkasta. Näitä ovat mm. lentoaikataulun muutokset enintään 12 tuntia alkuperäisestä (pois lukien force majeur tapauksista aiheutuvat muutokset) tai alkuperäisen majoituksen peruutuminen meistä rippumattomista syistä sekä vaihtuminen vastaavantasoiseen majoitukseen olettaen että uuden majoituksen sijainti ja muut toivotut palvelut eivät olennaisesti muutu.

  Asiakkaan toivomat muutokset: Asiakas voi halutessaan muuttaa lähtö- ja paluupäivämääriä, matkustajien tietoja tai kohdetta. Muutoksista ja/tai palvelujen osittaisista peruutuksista perimme palvelumaksun sekä toimenpiteestä aiheutuneet todelliset kulut (katso tarkemmin palveluhinnastosta).

  Jos matkaan on vähemmän kuin 45 vuorokautta muutos käsitellään peruutuksena ja noudatetaan peruutusehtoja (katso matkaehdot kohta 4). Avointa kauppaa koskevat säännöt ovat matkaehtojen kohdassa 4.1.

  Huom: lentojen suhteen lentoyhtiöt eivät usein salli mitään muutoksia lipunkirjoituksen jälkeen. Joidenkin matkojen kohdalla yhteistyökumppanimme eivät salli mitään muutoksia, jolloin kyseinen varaus pitää perua ja tehdä uusi varaus. Kerromme sinulle muutosehdoista aina varauksen yhteydessä.

  Passi ja Esta

  Yhdysvaltoihin turisti- tai työmatkalle lähtijöiltä Suomen kansalaisilta vaaditaan seuraavat dokumentit.

  • Passi. Passin tulee olla voimassa koko matkan ajan ja vain e-passi hyväksytään. E-passin merkkinä passin kannessa on erityinen e-passin merkki sekä elektroninen siru. Tällä hetkellä Suomen kansalaiset kuuluvat ns. ”Kuuden kuukauden klubiin” joka tarkoittaa, että passin on oltava voimassa ainoastaan tarkoitetun oleskelun keston aikana (eikä esim. 6 kuukautta matkan päättymisen jälkeen).
  • Voimassa oleva viisumi tai ESTA.
  • Matkaliput ja asiakirjat paluu- tai jatkolentoa varten.

  Lue kaikki vaatimukset täältä

  Matkavakuutus

  Suosittelemme vahvasti, että asiakkaalla on voimassoleva matkavakuutus ennen matkalle lähtöä. Vakuutuksen tulee olla tarpeeksi kattava esim. sairaustapauksia ajatellen. Varsinkin USA:ssa tarpeellisen hoidon saaminen ilman kattavaa vakuutusta voi olla sekä hankalaa että varsinkin hyvin kallista.

  Suosittelemme myös, että vakuuutukseen sisältyy peruutusturva.  Peruutusturva korvaa yleensä maksetut matkaliput, majoitukset, vuokra-autot, retket ja pääsyliput jos peruuntuminen johtuu omasta tai lähiomaisen äkillisestä sairaudesta, tapaturmasta tai kuolemasta.

  Vakuutus kannattaa ottaa hyvissä ajoin ennen matkan alkua. Tarkista vakuutusyhtiöstäsi tarkemmat ehdot.

  EU Pakettimatkadirektiivi 2015/2302

  Tähän matkapakettiin sovelletaan EU:n pakettimatkadirektiiviä (EU) 2015/2302. Se tarkoittaa, että sinuun sovelletaan kaikkia matkapaketteja koskevia EU-oikeuksia. Active Holidays Finland / AH USA Holidays on täysin vastuussa koko matkapaketin asianmukaisesta toteuttamisesta. Lisäksi olemme hankkineet lainsäädännössä edellytetyn suojan palauttaakseen maksusi ja, jos kuljetus sisältyy matkapakettiin, turvatakseen paluukuljetuksesi siltä varalta, että yrityksestämme tulee maksukyvytön. Saat lisätietoja direktiivin (EU) 2015/2302 mukaisista tärkeimmistä oikeuksista matkaehdoistamme (kohta 21). Lisätietoa saat myös tutustumalla Lakiin matkapalveluyhdistelmistä 

  Vastuullisena matkanjärjestäjänä toimii Active Holidays Finland, Y-tunnus 2183642-1. AH USA Holidays on Active Holidays Finlandin aputoiminimi.

  Muista ennen matkaa!
  • Käy lukemassa Ulkoministeriön matkustustiedote. Sieltä löytyy monenlaista hyödyllistä tietoa.
  • Koronavirustilanne Yhdysvalloissa. Lue lisää
  • Tarkista, että matkavakuutuksesi ja peruutusturvasi ovat kunnossa.
  • Ulkoministeriö suosittelee matkustusilmoitusta.
  • Tarkista, että USA:n ja/tai Kanadan maahantulovaatimukset ovat kunnossa (Esta, eSa, viisumi).
  • Tarkista mitä koronatodistuksia viranomaiset vaativat maahantulon yhteydessä täältä.
  • Tutustu matkailijan terveysoppaseen
  • Vaadituista rokotuksista saat tietoa täältä.

  Hätätilanteessa sinua palvelee ulkoministeriön ympärivuorokautinen päivystys.

  Heräsikö vielä kysymyksiä? Lue lisää täältä. Voit myös olla yhteydessä asiakaspalveluumme arkisin 17-20 puhelimitse 040-515 6860 tai sähköpostilla: [email protected]

  Kuvagalleria

  Ota meihin yhteyttä

  Ja suunnitellaan unelmiesi Amerikanloma yhdessä!

  Lähetä yhteystietosi klikkaamalla painiketta. Voit myös soittaa meille 040-515 6860 (ma, ke, pe 10-13). Tai lähettää sähköpostia [email protected]

  Räätälöity matka

  Minkä tasoista majoitusta etsit?

  Tietosuoja