Aktiivilomat

Koti > Aktiivilomat

Pohjois-Amerikan monipuolinen luonto ja maantiede tarjoavat uskomattomat mahdollisuudet aktiivisen loman viettoon. Varsinkin läntisestä ja lounaisesta USA:sta löytyy paljon kohteita, jotka ovat ainutlaatuisia maailmassa. Moniin näihin kohteisiin ei ole aiemmin tehty pakettimatkoja Suomesta.

Lisäksi jos olet kiinnostunut kunnon treenilomasta, USA:n vuoristossa on monia pieniä ja isompiakin kaupunkeja, jotka ovat optimaalisia korkeanpaikan harjoittelulle n. 2000m korkeudessa.

Vastapainoksi aktiiviselle päivälle kaikissa kohteissamme on helppo rentoutua illalla erilaisten ravintoloiden, kahviloiden, nähtävyyksien ja viihteen parissa.

Kohteet

alk. 1490€
alk. 1490€

Tucson, Arizona


Tucson on yliopistokaupunki vain tunnin verran Meksikon rajalta Etelä-Arizonassa. Tucsonissa on 286 aurinkoista päivää vuodessa, joka tekee siitä mahtavan aktiivilomakohteen, varsinkin lokakuusta huhtikuuhun. Suosittelemme erityisesti pyöräilyn, triathlonin, juoksun ja patikoinnin ystäville.

Boulder, Colorado


Boulderin kaupunki sijaitsee aivan Kalliovuorten kupeessa noin puoli tuntia Denveristä koiliseen. Boulderista käsin on helppo lähteä vaeltamaan, pyöräilemään vuoristoon tai laskettelemaan talvella.

Alk. 1690€
Alk.1590€

Havaijin saaret


Havaijin saaret ovat enemmän tunnettuja rantalomistaan mutta sieltä löytyy aivan mahtavia vaellus-, patikointi ja pyöräilyreittejä, vesiurheilusta puhumattakaan.

Lake Tahoe ja Yosemite


Koe saman loman aikana kaksi Kalifornian hienoimpia aktiivilomakohteita: monipuolinen ja kaunis Lake Tahoe sekä mahtava Yosemiten kansallispuisto.

Kartta