Usa Kiertomatkat

Koti > Kiertomatkat

“There was nowhere to go but everywhere, so just keep on rolling under the stars.” Näin kirjoitti Jack Kerouac kuuluisassa “On the Road” -romaanissaan.

Jos haluat kokea samankaltaisia fiiliksiä kuin Jack aikoinaan, ja nähdä mahdollisimman paljon Amerikan lomasi aikana, suosittelemme ehdottomasti Usan kiertomatkaa. Omatoimisilla kiertomatkalla tutustut laajemmin Amerikkaan, sen nähtävyyksiin ja ihmisiin. Usa Kiertomatkat sopivat täydellisesti sekä perheille, pariskunnille että kaveriporukoille.

Tarjoamiimme kiertomatkoihin kuuluu aina kattava autonvuokra, tarkat ajo-ohjeet, kartta sekä ennalta valitut majoitukset.

Huomaathan, että kaikki kiertomatkamme ovat täysin räätälöitävissä. Voit vaikkapa vaihtaa ennalta valitun hotellin toiseen. Voit myös halutessasi pidentää / lyhentää kiertomatkan kestoa. Voit jopa vaihtaa kiertomatkan kohteita mieltymyksesi mukaan. Kysy meiltä lisää!

Kiertomatkat

Aurinkoinen Florida

13 päivää alk. 1690€ / hlö

Tällä kiertomatkalla voit tutustua aurinkoiseen Floridaan omaan tahtiin ja löytää uusia, upeita paikkoja: hienoja hiekkarantoja, trooppisia saaria ja jännittäviä elämyksiä.

Historiallinen Route 66

16 päivää alk.. 1990€ / hlö

Ikoninen road trip Amerikan halki kuuluisaa Route 66 -reittiä seuraten. Aloitat Chicagosta ja matkustat muun muassa St Louisin, Oklahoma Cityn, Amarillon, Santa Fen, Albuquerquen ja Las Vegasin kautta ennen kuin lopetat matkasi Santa Monicaan – reitin 66 viralliseen päätepisteeseen.

Kanjoniseikkailu

8 päivää alk. 1550€ / hlö

Eeppinen seikkailu Lounais-Yhdysvaltojen ainutlaatuisiin maisemiin. Lähdet matkalle Las Vegasin kirkkaista valoista kohti autiomaata, vuoria ja kanjoneita. Tutustut Yhdysvaltojen mahtavimpiin kansallispuistoihin, kuten Bryce Canyon, Canyonlands, Mesa Verde, Monument Valley ja unohtamaton Grand Canyon.

Yosemity park

Pohjois-Kalifornian Kierros

12 päivää alk. 2090€ / hlö

Monipuolinen kiertomatka jossa yhdistyy San Franciscon kaupunkiloma, Sonoma laakson viinialueet sekä Lake Tahoen ja Yosemiten kaunis luonto ja aktiviteetit. Tämä matka sopii erityisesti niille, jotka nauttivat lyhyemmistä ajomatkoista ja pidemmistä pysähdyksistä.

Postikortteja Kaliforniasta

8 päivää alk. 1650€ / hlö

Koe Kalifornian paikat, jotka ovat tuttuja postikorteista: Golden Gate -silta, Santa Monica Pier, Highway 1, Kalifornian viinialueet ja Yosemiten vesiputoukset.

Kiertomatkojen aloituspaikat