Road Trip Losista Friscoon

Postikortteja Kaliforniasta

8 päivää alk. 1650€ / hlö (?)

Alkaen hinta on esimerkkihinta joka koskee matkoja sesongin ulkopuolella ja perustuu halvimpiin julkaistuihin lentohintoihin turistiluokassa sekä yöpymiseen keskitason hotellissa jaetussa kahden hengen huoneessa. Lopullinen hinta voi olla alkaen/esimerkkihintaa halvempikin lentoyhtiöiden ja hotellien alennuskampanjoiden aikana, tai jos esim. valitaan budjettitason majoitus.

Koti > Kiertomatkat > Postikortteja Kaliforniasta

Koe Kalifornian paikat, jotka ovat tuttuja postikorteista: Golden Gate -silta, Santa Monica Pier, Highway 1, Kalifornian viinialueet ja Yosemiten vesiputoukset. Aloita sitten oma valokuvakollaasi.

Aloitat matkasi Los Angelesista, jossa voit viettää yön (tai halutessasi useammankin) tutustuen nähtävyyksiin. Reittisi kulkee pitkin Tyynenmeren rannikon kuuluisaa Highway 1 myötäillen. Pääset tutustumaan Kalifornian suoistuimpiin paikkoihin, kuten Malibu, Santa Barbara, Big Sur, Monterey ja Carmelin 17 Mile Drive, kaikki valokuvaajan unelmia.

Matka jatkuu Tyynenmeren rannikolta kohti Kalifornian ja Yhdysvaltojen yhtä hienoimmista kansallispuistoista, Yosemiteä. Kahden päivän ja yön aikana voit tutustua puiston kuuluisimpiin nähtävyyksiin, kuten Half Dome ja El Capitan. Sieltä sitten pyrähdys vielä San Franciscoon ja on aika vaihtaa kumipyörät ratikoihin – tai liittyä monien polkupyörien joukkoon San Franciscon kuuluisilla kaduilla. Matkan varrella voit tutustua Kalifornian kuuluisimpiin viinialueisiin, Sonomaan ja Napaan.

Matkan kohokohtia:

 • Los Angelesin tunnetuimmat nähtävyydet: Hollywood, Beverly Hills, Santa Monica.
 • Tyynenmeren kauniit rantamaisemat ja merenrantayhteisöt esim. Santa Barbara joka tunnetaan myös nimellä Amerikan Riviera.
 • Koe Kalifornian keskirannikon loisto
  valtatiellä ykköstä pitkin mm. 17-mile Scenic Drive.
 • Tutustu San Franciscoon: Alcatrazin saari, Golden Gate silta, Fisherman’s Wharf.
 • Maistele Kalifornian maukkaimpia viinejä Sonoma ja Napa laaksoissa.
 • Ihastele Yosemiten kauneutta ja sen jykeviä monoliittejä.

Vinkki: Matkan voi myös tehdä toisinpäin eli aloittaa San Franciscosta ja päättää Los Angelesiin. Jos haluat enemmän aikaa tutustua Los Angelesiin matkan alkaessa (tai San Franciscoon, jos aloitat sieltä), suosittelemme yhden lisäyön varaamista koska lento Losiin / San Franciscoon saapuu vasta illalla. Lisäyöt alk. 100€ per vrk.

Majoituksesta: Kiertomatka toteutetaan yhdessä Amerikkalaisen kumppanimme kanssa. He ovat valinneet pakettiin sopivimmat hotellit, yleensä kaksi vaihtoehtoa per pysähdys (standard ja upgrade). Voit kuitenkin halutessasi vaihtaa suositellun hotellin johonkin toiseen ja teemme sinulle räätälöidyn tarjouksen

Matkaohjelma

1. päivä: Saapuminen Los Angelesiin

Saavuttuasi kauniiseen Los Angelesiin voit noutaa vuokra-autosi ja aloittaa kaupungin tutkimisen. Los Angelesissa on todella paljon nähtävää aina Santa Monican rannoilta ja Venice Beachiltä Hollywoodiin ja lukuisiin maailmanluokan museoihin.

Ajomatka: auton nouto
Hotellisuosituksemme: Crowne Plaza LA Harbor (standard) tai Crowne Plaza Los Angeles Airport (upgrade)

2. päivä: Los Angeles - Pacific Coast Highway - Malibu - Santa Barbara - Central Coast

Aloita varsinainen road trippisi ajamalla Santa Monican ja Malibun kuuluisien rantojen ohi. Jatka rannikkoa pitkin kauniiseen Santa Barbaraan merenrantayhteisöön. Satama- ja laiturialueisiin voi helposti tutustua kävellen mutta voit myös vuokrata polkupyörän ja näet vielä enemmän. Santa Barbarasta jatkat vielä vähän kauemmaksi pohjoiseen, jossa tutustut klassisiin rantakaupunkeihin Kalifornian Central Coast -alueella. Yöpyminen Kalifornian keskirannikon sydämessä.

Ajomatka: 296 km
Hotellisuosituksemme: Courtesy Inn San Simeon (standard) tai Cambria Pines Lodge (upgrade)

3. päivä: Central Coast - Highway 1 - Monterey ja Carmel

Jatka pohjoiseen ja lähellä San Luis Obispoa siirryt valtatielle 1:lle, joka tunnetaan yhtenä kaikkein luonnonkauneimmista teistä Yhdysvalloissa. Nauti todella upeista näkymistä Tyynenmeren karulla rannikolla. Jatkat matkaa upean 17-Mile Scenic Drive -tieosuuden läpi, jonka varrella sijaitsee mm. kuuluisa Pebble Beachin golfkenttä. Koet vielä tänään viehättävän Carmelin kylä ja merenrantakaupunki Montereyn ennen yöpymistä.

Ajomatka: 430 km
Hotellisuosituksemme: Monterey Bay Travelodge (standard) tai Hilton Garden Inn Monterey (upgrade)

4. päivä: Monterey - Yosemite

Aloita päiväsi kukonlaulun aikaan, jotta päääset nauttimaan Yosemiten majasteettisista maisemista mahdollisimman aikaisin. Ajat Kalifornian keskisen laakson poikki paikallisia maalaismaisemia ihaillen kohti Sierra Nevadan vuosistoa. Ennen Yosemiten kansallispuistoa voit vielä tutustua alueisiin, jotka tunnetaan vuoden 1849 kultaryntäyksen ajoilta. Seuraavat kaksi yötä vietät Yosemitessä.

Ajomatka: 303 km
Hotellisuosituksemme: Comfort Inn Yosemite Area (standard) tai Cedar Lodge (upgrade)

5. päivä: Yosemiten kansallispuisto

Voit käyttää koko päivän Yosemiten kansallispuistoa tutkien. Löydät puistosta joitain maailman upeimmista
maisemista esim. vesiputouksia, niittyjä ja jättipuumetsiä. Ihastele uljaita graniittikallioita, jotka kohoavat tuhansia metrejä laakson pohjalta. El Capitanin ja Half Domen massiiviset jäätikönmuotoiset kalliomuodostumat ovat puiston tunnetuimpia maamerkkejä ja ne valvovat koko laaksoa.

Ajomatka: 0 km
Hotellisuosituksemme: Comfort Inn Yosemite Area (standard) tai Cedar Lodge (upgrade)

6. päivä: Yosemite - San Francisco

Tänään on aika jättää taakse Yosemite ja startata kohti matkan päätepistettä, San Franciscoa, jossa yövyt seuraavat 2 yötä ennen kotiinlähtöä.

Ajomatka: 269 km
Hotellisuosituksemme: Hotel Whitcomb (standard) tai Cova Hotel (upgrade)

7. päivä: San Francisco

Koko päivä vapaata tutustua kaupunkiin. Suosittelemme ehdottomasti vierailua Fisherman’s Wharfiin. Ja jos kaipaat rentouttavaa päivämatkaa, piipahda Sausaliton puolelle lautalla, josta on hieno näköala San Franciscon kaupunkiin.

Ajomatka: 0 km
Hotellisuosituksemme: Hotel Whitcomb (standard) tai Cova Hotel (upgrade)

8. päivä Lento Suomeen

Aika pakata kimpsut ja kampsut ja suunnata iltapäivä/ilta lennolla takaisin Suomeen. Ellet sitten ole varannut lisäöitä San Franciscosta 🙂

Matkan Tiedot

7 yön hinta alkaen 1650€ / hlö  (lapset 2-11v jopa -40%).

HINTAAN SISÄLTYY

 • Lennot: Helsinki – Los Angeles ja San Francisco – Helsinki turistiluokassa. Sis. käsimatkatavaran, ateriat mannertenvälisten lentojen aikana ja yhden laukun ruumaan (riippuen lentoyhtiöstä, myös ilmaisen istuinpaikkavarauksen).
 • Majoitus: 7 yön majoituksen valitsemissasi hotelleissa
 • Ateriat: Mannermaisen (kahvia, muroja, bageleita jne) tai amerikkalaisen aamiaisen mikäli valitsemaasi hotelliin kuuluu aamiainen.
 • USA Holidays 24/7 hätäpäivystys.
 • Autovuokraus 5 vrk: Keskikokoinen auto. Tarvittavat vakuutukset, lisäkuljettaja(t), sekä yhdensuuntaisen matkan palautusmaksu sisältyvät hintaan. Upgrade katumaasturiin tms. mahdollista.
 • Ajopaketti: Sisältää kartan, esitteitä ja yksityiskohtaiset ajo-ohjeet.

EI SISÄLLY HINTAAN

 • Matkavakuutus.
 • ESTA matkustuslupa.
 • Muut ateriat kun mitä on mainittu.
 • Tietullit, polttoaine, pysäköintimaksut, sisäänpääsymaksut kansallispuistoihin tai muihin paikkoihin.
 • Vuokra-auton lisäpalvelut (esim. extra vakuutus, GPS ja lastenistuimet).

LISÄPALVELUT

Haluatko kokea matkasi aikana vieläkin enemmän? Kysy meiltä suosituksia erilaisista aktiviteeteista, retkistä ja muista lisäpalveluista.

 

Tärkeää lisätietoa

Matkapaketin räätälöinti

Tätä matkapakettia on mahdollista muokata toiveittesi mukaan.

Matkapaketissa mainitut hotellit ovat esimerkkejä ja voit aina valita toisen hotellin, josta annamme sinulle tarjouksen. Voit myös pyytää meiltä tarjousta lisäöistä tai -viikoista.

Kiertomatkoilla voit muokata reittiä juuri sinulle sopivaksi lisäämällä / poistamalla kohteita tai matkapäiviä.

Pakettien esimerkkihinnat perustuvat turistiluokan lentoihin. Voit aina pyytää meiltä tarjousta Premium Economy tai Business luokan lennoista.

Jokaiseen matkapakettiin on mahdollisuus valita lisäpalveluja esimerkiksi lentokenttäkuljetukset (jos eivät sisälly), autonvuokra (jos ei sisälly), aktivitteetteja, päiväretkiä, lippuja huvipuistoihin, nähtävyyksiin ja tapahtumiin.

Matkan hinta

Sivulla esitetty 'alkaen' hinta on esimerkkihinta,  joka koskee matkoja sesongin ulkopuolella ja perustuu yleensä halvimpiin julkaistuihin lentohintoihin turistiluokassa sekä yöpymiseen keskitason hotellissa jaetussa kahden hengen huoneessa. Matkasi lopullinen hinta voi olla alkaen/esimerkkihintaa halvempikin esim. lentoyhtiöiden ja hotellien alennuskampanjoiden aikana, tai jos majoitukseksi valitaan budjettitason hotelli.

Matkatarjous

Teemme tarjouksen matkasta toiveittesi mukaan. Voit lähettää meille pyynnön joko sivuillamme olevan lomakkeen kautta, sähköpostilla [email protected], tai soittamalla 040-515 6860 (arkisin 17-20).

Pyynnön jälkeen olemme sinuun henkilökohtaisesti yhteydessä ja käymme tarjouksen / matkaehdotuksen yhdessä läpi.

Kun hyväksyt tarjouksen, varaamme matkan, lähetämme sinulle varausvahvistuksen ja muut tarvittavat dokumentit sähköpostiisi.

Muistathan aina tarkistaa, että varausvahvistuksessa on kaikki oikein. Varsinkin nimien tulee olla oikein kirjoitettu eli täsmälleen kuin ne ovat kirjoitettu passiisi (Passissa ja lentovarauksessa tulee olla sama nimi).

Maksaminen

Varausmaksu: Matkan varausmaksu on 150 € per henkilö ja se tulee maksaa 7 päivän kuluessa varauksen vahvistumisesta. Jos varausmaksua ei ole tässä ajassa maksettu, peruuntuu varaus automaattisesti. 

Loppumaksu: Kaikkien matkapaketeiksi luokiteltujen matkojen kohdalla tulee loppumaksu maksaa viimeistään 45 päivää ennen matkalle lähtöä. Muiden varausten kohdalla tulee loppumaksu maksaa viimeistään 30 päivää ennen lähtöä tai erikseen sovittuna päivämääränä. Tarkemmat ehdot löytyvät matkaehdoistamme.

Matkanjärjestäjällä on oikeus peruttaa varaus, jos matkustaja ei ole maksanut matkan hintaa tai sen osaa viimeistään sovittuna maksupäivänä.

Peruutusehdot

Peruutuksella tarkoitetaan matkan kokonaan peruuntumista tai matkakohteen muuttumista. Matkustajalla on oikeus peruuttaa matka milloin tahansa ennen matkan alkamista. Käy katsomassa peruutusehtomme matkaehtojen kohdasta 4.1:

  Matkanjärjestäjällä on oikeus peruttaa varaus, jos matkustaja ei ole maksanut matkan hintaa tai sen osaa viimeistään sovittuna maksupäivänä.

  Muutokset matkaan

  Matkanjärjestäjän muutokset: Matkanjärjestäjä voi tarvittaessa tehdä matkajärjestelyihin kokonaisuuden kannalta vähäisiä muutoksia. Niitä ei lasketa matkapakettilain mukaan virheiksi, eivätkä ne oikeuta matkan peruuttamiseen tai hyvitykseen matkasta. Näitä ovat mm. lentoaikataulun muutokset enintään 12 tuntia alkuperäisestä (pois lukien force majeur tapauksista aiheutuvat muutokset) tai alkuperäisen majoituksen peruutuminen meistä rippumattomista syistä sekä vaihtuminen vastaavantasoiseen majoitukseen olettaen että uuden majoituksen sijainti ja muut toivotut palvelut eivät olennaisesti muutu.

  Asiakkaan toivomat muutokset: Asiakas voi halutessaan muuttaa lähtö- ja paluupäivämääriä, matkustajien tietoja tai kohdetta. Muutoksista ja/tai palvelujen osittaisista peruutuksista perimme palvelumaksun sekä toimenpiteestä aiheutuneet todelliset kulut (katso tarkemmin palveluhinnastosta).

  Jos matkaan on vähemmän kuin 45 vuorokautta muutos käsitellään peruutuksena ja noudatetaan peruutusehtoja (katso matkaehdot kohta 4). Avointa kauppaa koskevat säännöt ovat matkaehtojen kohdassa 4.1.

  Huom: lentojen suhteen lentoyhtiöt eivät usein salli mitään muutoksia lipunkirjoituksen jälkeen. Joidenkin matkojen kohdalla yhteistyökumppanimme eivät salli mitään muutoksia, jolloin kyseinen varaus pitää perua ja tehdä uusi varaus. Kerromme sinulle muutosehdoista aina varauksen yhteydessä.

  Passi ja Esta

  Yhdysvaltoihin turisti- tai työmatkalle lähtijöiltä Suomen kansalaisilta vaaditaan seuraavat dokumentit.

  • Passi. Passin tulee olla voimassa koko matkan ajan ja vain e-passi hyväksytään. E-passin merkkinä passin kannessa on erityinen e-passin merkki sekä elektroninen siru. Tällä hetkellä Suomen kansalaiset kuuluvat ns. ”Kuuden kuukauden klubiin” joka tarkoittaa, että passin on oltava voimassa ainoastaan tarkoitetun oleskelun keston aikana (eikä esim. 6 kuukautta matkan päättymisen jälkeen).
  • Voimassa oleva viisumi tai ESTA.
  • Matkaliput ja asiakirjat paluu- tai jatkolentoa varten.

  Lue kaikki vaatimukset täältä

  Matkavakuutus

  Suosittelemme vahvasti, että asiakkaalla on voimassoleva matkavakuutus ennen matkalle lähtöä. Vakuutuksen tulee olla tarpeeksi kattava esim. sairaustapauksia ajatellen. Varsinkin USA:ssa tarpeellisen hoidon saaminen ilman kattavaa vakuutusta voi olla sekä hankalaa että varsinkin hyvin kallista.

  Suosittelemme myös, että vakuuutukseen sisältyy peruutusturva.  Peruutusturva korvaa yleensä maksetut matkaliput, majoitukset, vuokra-autot, retket ja pääsyliput jos peruuntuminen johtuu omasta tai lähiomaisen äkillisestä sairaudesta, tapaturmasta tai kuolemasta.

  Vakuutus kannattaa ottaa hyvissä ajoin ennen matkan alkua. Tarkista vakuutusyhtiöstäsi tarkemmat ehdot.

  EU Pakettimatkadirektiivi 2015/2302

  Tähän matkapakettiin sovelletaan EU:n pakettimatkadirektiiviä (EU) 2015/2302. Se tarkoittaa, että sinuun sovelletaan kaikkia matkapaketteja koskevia EU-oikeuksia. Active Holidays Finland / AH USA Holidays on täysin vastuussa koko matkapaketin asianmukaisesta toteuttamisesta. Lisäksi olemme hankkineet lainsäädännössä edellytetyn suojan palauttaakseen maksusi ja, jos kuljetus sisältyy matkapakettiin, turvatakseen paluukuljetuksesi siltä varalta, että yrityksestämme tulee maksukyvytön. Saat lisätietoja direktiivin (EU) 2015/2302 mukaisista tärkeimmistä oikeuksista matkaehdoistamme (kohta 21). Lisätietoa saat myös tutustumalla Lakiin matkapalveluyhdistelmistä 

  Vastuullisena matkanjärjestäjänä toimii Active Holidays Finland, Y-tunnus 2183642-1. AH USA Holidays on Active Holidays Finlandin aputoiminimi.

  Muista ennen matkaa!
  • Käy lukemassa Ulkoministeriön matkustustiedote. Sieltä löytyy monenlaista hyödyllistä tietoa.
  • Koronavirustilanne Yhdysvalloissa. Lue lisää
  • Tarkista, että matkavakuutuksesi ja peruutusturvasi ovat kunnossa.
  • Ulkoministeriö suosittelee matkustusilmoitusta.
  • Tarkista, että USA:n ja/tai Kanadan maahantulovaatimukset ovat kunnossa (Esta, eSa, viisumi).
  • Tarkista mitä koronatodistuksia viranomaiset vaativat maahantulon yhteydessä täältä.
  • Tutustu matkailijan terveysoppaseen
  • Vaadituista rokotuksista saat tietoa täältä.

  Hätätilanteessa sinua palvelee ulkoministeriön ympärivuorokautinen päivystys.

  Heräsikö vielä kysymyksiä? Lue lisää täältä. Voit myös olla yhteydessä asiakaspalveluumme arkisin 17-20 puhelimitse 040-515 6860 tai sähköpostilla: [email protected]

  Kuvagalleria

  Ota meihin yhteyttä

  Ja suunnitellaan unelmiesi Amerikanloma yhdessä!

  Lähetä yhteystietosi klikkaamalla painiketta. Voit myös soittaa meille 040-515 6860 (ma, ke, pe 10-13). Tai lähettää sähköpostia [email protected]

  Räätälöity matka

  Minkä tasoista majoitusta etsit?

  Tietosuoja