Perheloma Floridassa

Fort Lauderdale tai Orlando

Perhepaketti 2 aik + 2 lasta viikko alk. 4590 € sis. lennot*

*Alkaen hinta on esimerkkihinta joka koskee matkoja sesongin ulkopuolella ja perustuu halvimpiin julkaistuihin lentohintoihin turistiluokassa sekä yöpymiseen keskitason hotellissa jaetussa kahden hengen huoneessa. Lopullinen hinta voi olla alkaen/esimerkkihintaa halvempikin lentoyhtiöiden ja hotellien alennuskampanjoiden aikana, tai jos esim. valitaan budjettitason majoitus.

Koti > Rantalomat > Perheloma Fort Lauderdalessa

Erikoistarjous talvelle 2021/2022! Perheloma joko Fort Lauderdalessa tai Orlandossa, tai yhdistä nämä kaksi kohdetta.

Fort Lauderdale maistuu täydellisesti suomalaiseen lomamakuun. Ihastuttavat rannat, lämmin vesi, hyvät hotellit, paljon ravintoloita ja kauppoja kaikki hintaluokissa. Fort Lauderdale tunnetaan Amerikan Venetsiana, jossa on 500 km pitkä kanavajärjestelmä. Täällä voit matkustaa “vesitaksilla” useisiin kaupungin sadoista ravintoloista. Kauniiden kanavien varrella bongaat huikeita huviveneitä kiinnitettynä omaan laituriin.
Fort Lauderdale sopii erityisesti perheille. Toisin kuin Miami Beach, Fort Lauderdale on pikkukaupunkimaisempi (siellä asuu ‘vain’ n. 180 000 asukasta) ja rauhallisempi (enemmän pikkubaareja kuin yökerhoja, joissa biletetään aamuun asti).  Täältä löydät myös monia perheystävällisiä aktiviteetteja läheltä kuten Funderdomen sisäleikkikenttä ja kahvila, Buehlerin planetaario ja Bluefoot Pirate Adventures.

Orlando taas tunnetaan maailman teemapuistojen epävirallisena pääkaupungina ja tarjoaa kaiken ikäisille lomailijoille mahdollisuuden kokea mielettömästi hauskanpitoa ja sykähdyttäviä muistoja sisältävän loman. Orlando tarjoaa myös maailmanluokan ruokaelämyksiä, huippuluokan golfkenttiä ja ostoksia jokaiseen makuun ja budjettiin. Se on monipuolinen kaupunki, josta löytyy ajanviettoa jokaiseen makuun.

Floridan perhepakettimme sisältää menopaluu lennot, 7 yön majoituksen ja joko autonvuokran tai lentokenttäkuljetukset.  Hinta alk. 4590€ / 2 aikuista + 2 lasta (2-11v). Valitse kohteeksi joko Orlando tai Fort Lauderdale tai näiden kahden yhdistelmäloma. Kysy meiltä lisää!

Matkan Tiedot

6 yön perhepaketin hinta alkaen 4590€ / 2 aik + 2 lasta (2-11v)

HINTAAN SISÄLTYY

 • Lennot: Helsinki – Fort Lauderdale / Orlando – Helsinki turistiluokassa. Sis. käsimatkatavaran, ateriat mannertenvälisten lentojen aikana ja yhden laukun ruumaan (riippuen lentoyhtiöstä, myös ilmaisen istuinpaikkavarauksen).
 • Majoitus: 6 yön majoituksen valitsemassasi hotellissa.
 • Ateriat: Mannermaisen (kahvia, muroja, bageleita jne) tai amerikkalaisen aamiaisen mikäli valitsemaasi hotelliin kuuluu aamiainen.
 • USA Holidays 24/7 hätäpäivystys. Lue lisää
 • Valintasi mukaan,  joko autonvuokraus 7 vrk tai edestakaiset lentokenttäkuljetukset.

EI SISÄLLY HINTAAN

 • Matkavakuutus.
 • ESTA matkustuslupa.
 • Muut ateriat kun mitä on mainittu.
 • Resort fee, mikäli valitsemasi hotelli veloittaa sen. Maksulla katetaan hotellin palveluja kuten wifi, kuntosali, puhelut jne. ja se maksetaan paikan päällä.
 • Lentokenttäkuljetukset, autonvuokraus

LISÄPALVELUT

Haluatko kokea matkasi aikana vieläkin enemmän? Kysy meiltä suosituksia erilaisista aktiviteeteista, retkistä ja muista lisäpalveluista. Tässä muutamia suosituimpia:

 • Liput teemapuistoihin. Disney World, Universal Studios, Sea Life, Legoland, Gatorland, Kennedy Space Center.

Voit myös käydä tutustumassa Fort Lauderdalen tekemisiin täältä ja Orlandon täältä. Varaa joko itse tai autamme mielellämme!

Hotellisuositukset

Olemme valinneet tähän matkapakettiin useita laadukkaita majoitusvaihtoehtoja omien kokemuksiemme, niiden sijainnin sekä yleisten asiakasarvioiden perusteella. Voit myös aina valita jonkun muun majoituksen, autamme sinua valitsemaan mielellämme!

Fort Lauderdale: Westin Fort Lauderdale Beach Resort

Tämä hotelli sijaitsee erinomaisella paikalla lähellä lukemattomia ravintoloita, kauppoja, baareja ja viihdepaikkoja. Hotellilla on oma meksikolainen ravintola Lona Cocina Tequilleria, jossa on patio- ja sisätiloja. Muita palveluja ovat mm. Waves-allasbaari ja -grilli, Starbucks ja Lavazza-kahvila, josta voit napata ruokaa mukaan.

Hotelli tarjoaa valoisia ja viihtyisiä huoneita lämpimässä ilmapiirissä. Niissä on ilmastointi, kaapeli-tv, kahvin valmistusvälineet, tallelokero, minijääkaappi ja kylpyhuone hiustenkuivaajalla. Päivisin ulkouima-allas, josta on panoraamanäkymät Atlantin valtamerelle, on täydellinen paikka rentoutua ja ottaa aurinkoa. Tai kävelet Skywalkin yli nauttimaan rannasta. Parhaan kokemuksen saamiseksi vieraat voivat hemmotella itseään spa-keskuksessa terapeuttisella hieronnalla, kasvo- ja vartalohoidoilla. Kuntokeskus on auki vuorokauden ympäri. Hotellin ranta-alue tarjoaa lukuisia vesiaktiviteetteja, kuten snorklausta, sukellusta, kalastusta ja vesihiihtoa ja veneilyä. Hotellin sivuille

Orlando: Worldquest Resort

Hotelli sijaitsee lyhyen matkan päässä paikallisista nähtävyyksistä, kuten Walt Disney World, Universal Studios ja SeaWorld, ja muutaman minuutin ajomatkan päässä Orlando Premium Outlets -ostoskeskuksesta ja Orlandon keskustasta, josta löytyy paljon ravintoloita, baareja ja yöelämää. Hotelli tarjoaa tilavia 2 ja 3 makuuhuoneen sviittejä, joissa on keittiö, ruokailutila, parveke ja patio ensimmäisessä kerroksessa. Hotelli on varustettu upealla uima-altaalla, jossa on aurinkotuoleja, aurinkovarjoja ja uimaleluja. Hotellin sivuille

Tärkeää lisätietoa

Matkapaketin räätälöinti

Tätä matkapakettia on mahdollista muokata toiveittesi mukaan.

Matkapaketissa mainitut hotellit ovat esimerkkejä ja voit aina valita toisen hotellin, josta annamme sinulle tarjouksen. Voit myös pyytää meiltä tarjousta lisäöistä tai -viikoista.

Kiertomatkoilla voit muokata reittiä juuri sinulle sopivaksi lisäämällä / poistamalla kohteita tai matkapäiviä.

Pakettien esimerkkihinnat perustuvat turistiluokan lentoihin. Voit aina pyytää meiltä tarjousta Premium Economy tai Business luokan lennoista.

Jokaiseen matkapakettiin on mahdollisuus valita lisäpalveluja esimerkiksi lentokenttäkuljetukset (jos eivät sisälly), autonvuokra (jos ei sisälly), aktivitteetteja, päiväretkiä, lippuja huvipuistoihin, nähtävyyksiin ja tapahtumiin.

Matkan hinta

Sivulla esitetty 'alkaen' hinta on esimerkkihinta,  joka koskee matkoja sesongin ulkopuolella ja perustuu yleensä halvimpiin julkaistuihin lentohintoihin turistiluokassa sekä yöpymiseen keskitason hotellissa jaetussa kahden hengen huoneessa. Matkasi lopullinen hinta voi olla alkaen/esimerkkihintaa halvempikin esim. lentoyhtiöiden ja hotellien alennuskampanjoiden aikana, tai jos majoitukseksi valitaan budjettitason hotelli.

Matkatarjous

Teemme tarjouksen matkasta toiveittesi mukaan. Voit lähettää meille pyynnön joko sivuillamme olevan lomakkeen kautta, sähköpostilla [email protected], tai soittamalla 040-515 6860 (arkisin 17-20).

Pyynnön jälkeen olemme sinuun henkilökohtaisesti yhteydessä ja käymme tarjouksen / matkaehdotuksen yhdessä läpi.

Kun hyväksyt tarjouksen, varaamme matkan, lähetämme sinulle varausvahvistuksen ja muut tarvittavat dokumentit sähköpostiisi.

Muistathan aina tarkistaa, että varausvahvistuksessa on kaikki oikein. Varsinkin nimien tulee olla oikein kirjoitettu eli täsmälleen kuin ne ovat kirjoitettu passiisi (Passissa ja lentovarauksessa tulee olla sama nimi).

Maksaminen

Varausmaksu: Matkan varausmaksu on 150 € per henkilö ja se tulee maksaa 7 päivän kuluessa varauksen vahvistumisesta. Jos varausmaksua ei ole tässä ajassa maksettu, peruuntuu varaus automaattisesti. 

Loppumaksu: Kaikkien matkapaketeiksi luokiteltujen matkojen kohdalla tulee loppumaksu maksaa viimeistään 45 päivää ennen matkalle lähtöä. Muiden varausten kohdalla tulee loppumaksu maksaa viimeistään 30 päivää ennen lähtöä tai erikseen sovittuna päivämääränä. Tarkemmat ehdot löytyvät matkaehdoistamme.

Matkanjärjestäjällä on oikeus peruttaa varaus, jos matkustaja ei ole maksanut matkan hintaa tai sen osaa viimeistään sovittuna maksupäivänä.

Peruutusehdot

Peruutuksella tarkoitetaan matkan kokonaan peruuntumista tai matkakohteen muuttumista. Matkustajalla on oikeus peruuttaa matka milloin tahansa ennen matkan alkamista. Käy katsomassa peruutusehtomme matkaehtojen kohdasta 4.1:

  Matkanjärjestäjällä on oikeus peruttaa varaus, jos matkustaja ei ole maksanut matkan hintaa tai sen osaa viimeistään sovittuna maksupäivänä.

  Muutokset matkaan

  Matkanjärjestäjän muutokset: Matkanjärjestäjä voi tarvittaessa tehdä matkajärjestelyihin kokonaisuuden kannalta vähäisiä muutoksia. Niitä ei lasketa matkapakettilain mukaan virheiksi, eivätkä ne oikeuta matkan peruuttamiseen tai hyvitykseen matkasta. Näitä ovat mm. lentoaikataulun muutokset enintään 12 tuntia alkuperäisestä (pois lukien force majeur tapauksista aiheutuvat muutokset) tai alkuperäisen majoituksen peruutuminen meistä rippumattomista syistä sekä vaihtuminen vastaavantasoiseen majoitukseen olettaen että uuden majoituksen sijainti ja muut toivotut palvelut eivät olennaisesti muutu.

  Asiakkaan toivomat muutokset: Asiakas voi halutessaan muuttaa lähtö- ja paluupäivämääriä, matkustajien tietoja tai kohdetta. Muutoksista ja/tai palvelujen osittaisista peruutuksista perimme palvelumaksun sekä toimenpiteestä aiheutuneet todelliset kulut (katso tarkemmin palveluhinnastosta).

  Jos matkaan on vähemmän kuin 45 vuorokautta muutos käsitellään peruutuksena ja noudatetaan peruutusehtoja (katso matkaehdot kohta 4). Avointa kauppaa koskevat säännöt ovat matkaehtojen kohdassa 4.1.

  Huom: lentojen suhteen lentoyhtiöt eivät usein salli mitään muutoksia lipunkirjoituksen jälkeen. Joidenkin matkojen kohdalla yhteistyökumppanimme eivät salli mitään muutoksia, jolloin kyseinen varaus pitää perua ja tehdä uusi varaus. Kerromme sinulle muutosehdoista aina varauksen yhteydessä.

  Passi ja Esta

  Yhdysvaltoihin turisti- tai työmatkalle lähtijöiltä Suomen kansalaisilta vaaditaan seuraavat dokumentit.

  • Passi. Passin tulee olla voimassa koko matkan ajan ja vain e-passi hyväksytään. E-passin merkkinä passin kannessa on erityinen e-passin merkki sekä elektroninen siru. Tällä hetkellä Suomen kansalaiset kuuluvat ns. ”Kuuden kuukauden klubiin” joka tarkoittaa, että passin on oltava voimassa ainoastaan tarkoitetun oleskelun keston aikana (eikä esim. 6 kuukautta matkan päättymisen jälkeen).
  • Voimassa oleva viisumi tai ESTA.
  • Matkaliput ja asiakirjat paluu- tai jatkolentoa varten.

  Lue kaikki vaatimukset täältä

  Matkavakuutus

  Suosittelemme vahvasti, että asiakkaalla on voimassoleva matkavakuutus ennen matkalle lähtöä. Vakuutuksen tulee olla tarpeeksi kattava esim. sairaustapauksia ajatellen. Varsinkin USA:ssa tarpeellisen hoidon saaminen ilman kattavaa vakuutusta voi olla sekä hankalaa että varsinkin hyvin kallista.

  Suosittelemme myös, että vakuuutukseen sisältyy peruutusturva.  Peruutusturva korvaa yleensä maksetut matkaliput, majoitukset, vuokra-autot, retket ja pääsyliput jos peruuntuminen johtuu omasta tai lähiomaisen äkillisestä sairaudesta, tapaturmasta tai kuolemasta.

  Vakuutus kannattaa ottaa hyvissä ajoin ennen matkan alkua. Tarkista vakuutusyhtiöstäsi tarkemmat ehdot.

  EU Pakettimatkadirektiivi 2015/2302

  Tähän matkapakettiin sovelletaan EU:n pakettimatkadirektiiviä (EU) 2015/2302. Se tarkoittaa, että sinuun sovelletaan kaikkia matkapaketteja koskevia EU-oikeuksia. Active Holidays Finland / AH USA Holidays on täysin vastuussa koko matkapaketin asianmukaisesta toteuttamisesta. Lisäksi olemme hankkineet lainsäädännössä edellytetyn suojan palauttaakseen maksusi ja, jos kuljetus sisältyy matkapakettiin, turvatakseen paluukuljetuksesi siltä varalta, että yrityksestämme tulee maksukyvytön. Saat lisätietoja direktiivin (EU) 2015/2302 mukaisista tärkeimmistä oikeuksista matkaehdoistamme (kohta 21). Lisätietoa saat myös tutustumalla Lakiin matkapalveluyhdistelmistä 

  Vastuullisena matkanjärjestäjänä toimii Active Holidays Finland, Y-tunnus 2183642-1. AH USA Holidays on Active Holidays Finlandin aputoiminimi.

  Muista ennen matkaa!
  • Käy lukemassa Ulkoministeriön matkustustiedote. Sieltä löytyy monenlaista hyödyllistä tietoa.
  • Koronavirustilanne Yhdysvalloissa. Lue lisää
  • Tarkista, että matkavakuutuksesi ja peruutusturvasi ovat kunnossa.
  • Ulkoministeriö suosittelee matkustusilmoitusta.
  • Tarkista, että USA:n ja/tai Kanadan maahantulovaatimukset ovat kunnossa (Esta, eSa, viisumi).
  • Tarkista mitä koronatodistuksia viranomaiset vaativat maahantulon yhteydessä täältä.
  • Tutustu matkailijan terveysoppaseen
  • Vaadituista rokotuksista saat tietoa täältä.

  Hätätilanteessa sinua palvelee ulkoministeriön ympärivuorokautinen päivystys.

  Heräsikö vielä kysymyksiä? Lue lisää täältä. Voit myös olla yhteydessä asiakaspalveluumme arkisin 17-20 puhelimitse 040-515 6860 tai sähköpostilla: [email protected]

  Kuvagalleria

  Ota meihin yhteyttä

  Ja suunnitellaan unelmiesi Amerikanloma yhdessä!

  Lähetä yhteystietosi klikkaamalla painiketta. Voit myös soittaa meille 040-515 6860 (ma, ke, pe 10-13). Tai lähettää sähköpostia [email protected]

  Räätälöity matka

  Minkä tasoista majoitusta etsit?

  Tietosuoja